Izomkordinációs probléma (beszélgetés)
5. 41fdab80c1
2011. márc. 22. 13:08
Köszönöm, de én valami gyógyszer nélküli megoldást szeretnék találni.Őszintén szólva szeretném a zsúfolt orvosi várókat elkerülni. Én ott mindig úgy érzem, hogy betegebb lettem, mint mikor bementem.
Spec.torna, amit itthon végezhetek, nincs ilyen megoldás, vagy hasonló?
4. gizus58
2011. márc. 21. 17:10
Minden képpen ezt javasolom én is.a neurológus talán tudna valamit tanácsolni.
3. 9b10f3d7ff
2011. márc. 20. 17:58
Neurológus estleg.
2. 41fdab80c1
2011. márc. 20. 17:42
Betegségemre antihormon tablettát kellett szednem, mellékhatásként 5 hét után már a jobb (ez a problémás, daganatos oldalam)lábamra alig bírtam felállni, majd ráállni.
Orvosom azt mondta, ha kiürül a szervezetemből, elmúlik. Ennek 2,5 hónapja, nem érzem a javulást. A lakásból nem tudok kijárni, járásom bizonytalan. Mi lenne a segítség? Az onkológuson kívül kihez lehet ezzel menni? Ha tudtok jó megoldást, kérlek segítsetek.
1. 41fdab80c1
2011. márc. 20. 17:34
Izomkoordinációs probléma
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)