Izmos kocka has akció indul! (beszélgetős fórum)
Kedves Zsuzsa88! Én sem ajánlom így utólag teva007-nek ez a diétát amint olvastad...egyébként nekem ez a 2. hetem, és abszolút nem önsanyargatás ez az egész kúra! Nem jönnek vissza a kilók ha utána nem zabálsz...! :-)
Csak annyi, hogy miután befejezted a kúrát, oda kell figyelni, hogy mit mennyit és mikor eszel? Ennyi! De olvasd vissza,, hogy eddig miket írtunk! :-)
Hát csajok, megnéztem ezt a Barátnőm Diétáját. ÚR ISTEN!! Nem lehet ennyit enni! Amit ebédre el lehet fogyasztani, az nagyon kevés! És pontosan így van, Csalánlevél is írta, ha befejezed ezt a diétát, 100, hogy visszajönnek a leadott kilók! Ez borzasztó! Ennél 1000x jobb a 90 napos diéta, azzal mondjuk egy 4-5 kilótól lehet megszabadulni 2 hét alatt, de ott eszel rendesen, és biztos nem jön vissza. És uzsonnázni is lehet. De ez a barátnőm diétája csak önsanyargatás! 700kcal?! Te jó ég... Még viccnek is rossz!!! Teva007, ha az a mozgás mellett, amit csinálsz, kipróbálod a 90 napos diétát, biztos nem fogsz benne csalódni! És ami a legszebb, hogy bármikor abbahagyhatod, ha elérted az álomalakot, és tényleg nem jönnek vissza a kilók. Próbáld ki. És nem fogsz még éhezni sem...
Hát igen! Nagy elhatározás kell hozzá az tuti, de szerintem megéri! De most gondolkodom, hogy ő csak 16 éves...neki nem kellene ilyen 2 hetes diétákat csinálnia. Mert végülis ő nem túlsúlyos! Én a helyébe többet mozognék. Tornáznék Bíró Icára. De viszont havonta egy hétvégi böjtnapot neki is ajánlanám. Az mindenkinek jót tesz!
Teva 007-nek is ez lenne a legjobb!!
Az életmódváltás nagyon helyes dolog!Hajrá!
Igen pontosan! És én így akarom! :)
Hát igen ha az ember folytatja a diétát adiéta befejezése után,akkor nem jön vissza::DD
Azt írják róla, hogy nem jön vissza ha utána kicsit változtatsz az étkezési szokásodon...pl. este 5 max 6 után már nem eszel! Havonta egy hétvégén böjtölsz! Megnézed, hogy mikor mennyit és miből eszel akkor éppen! Kenyeret tésztát pl. én kerülni fogom! Így nem jön vissza!
na megnéztem a diétátokat.Azért műkodik mert kb. 700 kalóriát fogyaszthatsz egy nap.Ez baromira alacsony bevitel/Az alapkalória 1200-1500 között van egyénenként változó/Ha 700 kalóriát eszel akkor tutira visszajön ha befejezted/jo-jo/
Én hasra és csípőre hízom
Én alma típusú vagyok... :(
Az a körte típusú hízás,nehezebben indul meg mint az alma:(
De ne csüggedj ezt is meg lehet indítani,csak kitartás,ja és ha jól emlékszem azt írod az elején hogy legmagicet veszel/vagy az másik fórum:D?/Ha igen erre a dologra az tök jó lesz.
Ja, és a zsemle helyett inkább Abonettet egyél majd!
Nekem használ! De én a diéta után sem akarok enni majd kenyeret és tésztákat sem...változtatk majd az egész kajálási módszereimen.
megnéztem a barátnőm diétáját! Nem is olyan vészes lehet kipróbálom
Abban teljesen egyetértek veled...!
Niki
A 12.hozzászólásban írtam.
Lejjebb leírtam ,hogyan készül a kockahas/nem igazán fontos a mozgás hozzá:D/
csípőre seggre meg combra
ti mit szoktatok reggelizni?
Kb 1800 kaóriát eszel naponta,lehet hogy neked ez nem elég alacsony ahhoz hogy aszervezeted lebontásra álljon át.
/Nekem 1200 -nál kezdi pl./
Kicsit vegyél vissza a kajából,az valószínűleg hatni fog /főleg ilyen fiatalon/
Pocakra hízol inkább vagy csípőre??
teva007 megnézted már itt az oldalon, a "Barátnőm diétája" című cikket?
Ez a felülés is tökéletesen hatásos állítólag, de a haspréssel érhetsz el inkább kockahasat...nekem ezt mondta egy edző.
Szerintem egész jól táplálkozik...bár az a virlis croissan nem a legjobb reggelire!
A felülést ugy csinálom h vízszintesen fekszek a térdem felhúzom a kezem tarkón és könyökkel megérintema térdem a fejem pedig teljesen leteszem
Igen hasprés...nem jutott eszembe! :-)
Nekem mindig azt mondták, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fajta felülést végzel HA kockahasat szeretnél! És ő a kockahasra vágyik...
Reggelire egy virslis croissant délben rendes főtt kaja egy közepes adag délután egy virsli/joghurt + egy ifacsart narancs!
A dolog neve amit végzel:hasprés
Nem az a lényeg hogy mit csinál hanem hogy redszeresen edz.Azt írja hogy sportol,de nem fogy le .Valószínűleg elég alacsony lehet az alap- kalória fogyasztása.Minden súlyt meg lehet mozdítani csak idő és kitartás kérdése.
Ne írd hogy lusta vagy ,edzőterembe jársz,csinálsz valamit.Az a lusta aki csak otthon döglik és sajnálkozik,hogy ő miért is kövér::DD
További ajánlott fórumok: