Izél a szívem! Mit tegyek? (tudásbázis)
Annyira buta vagy... Áhhh, nem a barátról van szó, szép dolog, hogy kiállsz érte meg minden...
Itt arról van szó, hogy tiszteletlen vagy másokkal. Főleg olyannal aki azért jóval tapasztaltabb, mint Te.
Gondolkodj már!!! Meg olvasd vissza a hsz-aid és lásd a hibát.
Tűröd vagy sem, nem beszélhetsz ilyen hangon egy emberrel. Valakivel, aki bőven az anyád, de matematikailag még a nagyanyád is lehetne.
Tényleg csodálkozol azon, hogy minden honlapról kitiltanak?
Nem ez nem baj, dehogy is.
Csak nem kérdeztél, hanem butaságot írtál.
Csak bele kellett volna olvasnod a fórumba és nem írsz sületlenségeket. :)
Nem a koroddal van a gond, hanem, hogy előbb beszólsz, aztán kérdezel.
Valamint Hoxa leírta, hogy nem vállal felelősséget a 18 év alattiakért. Ennyi.
Tök zavaros, amit írsz. Ki írta neked azt, hogy kitesz az oldalról, mert nem vagy 18 éves?? Mondom, tele van a site 12-14 évesekkel.
Milyen aranymalac fórumról beszélsz?
Ne viccelj, vannak itt 12 évesek is. Emiatt senkit nem dobnak ki. "igazságtalan nyanyesz"????
Talán itt a hiba, olvasd el a fórumszabályzatot és tartsd be, akkor nem fognak kidobni.
Mi az hogy kidobnak????
Ezt nem értem!!
Én is szegedi vagyok. Vagy már olvastad?
Továbbra is azt mondom: igenis segíthetsz magadon megfelelő táplálkozással, étrendkiegészítőkkel!
Épp most hallgattam egy előadást arról, hogy a magnézium mennyire fontos a szív ingerületvezetéséhez. És pont ez az anyag az, ami intenzív pszichés megterhelésnél kiürül a szervezetből.
Fogadd meg, amiket írtam az előbb! Ne a gyógyszer helyett, csak hogy előbb-utóbb már ne kelljen majd szedni. Nem a hasamra ütöttem, amikor írtam, ezzel foglalkozom másodállásban egy ideje, ezért éjjel-nappal olvasok a témához kapcsolódva.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Nem tudom mit tegyek... a szívem mást mond