Ismét egy "csodaszer", Zactol! Próbálta már valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak azt nem vettétek figyelembe, hogy ez fórum kifejezetten a Zactol-ra keres válaszokat, véleményeket, észrevételket. Az indító kezdetben nyilván nem(csak) arra volt kíváncsi, ki mivel mennyit fogy, és milyen egészségvédelmi jótanácsokat kaphat. Ehhez képest a 62-ből talán 2 hozzászóló volt, aki kifejezetten a kérdéssel foglalkozott. Nekik köszönjük.
Szerintem ha tényleg visszaküldik az árát ha nem jön be(mint ahogyan azt lejjebb egy kommentelő írta), akkor lehet érdemes lenne kipróbálni, mozgással és diétás étrenddel kiegészítve, a minél hatásosabb eredmény érdekében. Igaz,nem mostanában fogom megvenni, ha egyáltalán megfogom, mert most nincs pénzem, és még szeretnék elolvasni pár embernek véleményét aki kipróbálta(hátha talán ez télleg nem átverés, és használ). De nem szeretnék az "Acai Extreme és Thermo Cleanse" hibájába esni.
Szóval esetleg aki kipróbálta, az írjon pár sort róla.
Üdv!
sziasztok,
Én új vagyok itt és szeretnék hozzátok csatlakozni.
Én is elkérhetném a szuper receptet?
E-mail: tothtimea83@citromail.hu
Olyan rossz lenne ez a Zactol??
Tényleg nem érdemes kipróbálni? Mondjuk kicsi diéta és sport mellett? Csak hogy könnyebben menjen??
Timi
Szia, Én is szeretném elkérni a diétás receptedet.
Köszi
Sziasztok!
Én is ma megkaptam ezt a "csodaszer"ről az e-mailt! A férjem jót röhögött rajtam megint! A múltkor kaptam egy másikról, és az kiverte a biztosítékot nála! Nagyon szeretnék még fogyni! Már 4 hónapja diétázom, kezdtem a 90 napossal, folytattam egy kis müzli-gyümi-sajt diétával, majd az élelmezési intézet csodáját csináltam, és összesen 7,5 kilónál tartok! Még legalább ennyit szeretném ha lemenne! Így most vagyok 71, a 165 centimhez. :) Sajnos én bedőlök minden ilyen gyors fogyásnak, ilyen dolgokban szörnyen naiv vagyok! hihihi Szöszi717 kerestem a Naplódban a szupi diétád de nem találtam. Elküldenéd priviben! Aranyos vagy, köszönöm előre is!
Sziasztok
Sziasztok!
Ha valaki szeretné kipróbálni a Zactolt, nem ajánlom ezt a "csodaszert" senkinek. A személyes tapasztalatom, hogy semmi hatása.
Ez így igaz,ezt én sem hiszem el,hogy ennyi idő alatt ennyi zsírtól meg lehet szabadulni,valószínűleg izomból megy az a 8 kiló.
Bár én a 90 naposra esküszök,de ott nem is 2 hétről van szó,és utána tényleg ajánlatos az életmódváltás.Sokszor keveset,és persze ne túl zsírosat,de mindenből legyen a szervezetbe,minden ásványi anyagból,vitaminból.Most még csak távlatba kukorékolok én is:D mert még van mit leadnom,de nem adom fel,hajrá nektek is,sok sikert mindenkinek,akármilyen formában próbáltok is megszabadulni attól a fránya súlyfeleslegtől.
Sziasztok!
A diéta leírását felraktam a naplómba.
Ott bárki elolvashatja.
sziasztok.nem akarok se ellene se mellette beszélni,anyum rendelt,nagyon drága a 10 napos kezelést választotta 20 napra elegendő zactolt kapott érte.nagyon sok pénz.20 nap alatt 6 kilót fogyott.és mivel a munkája miatt ideje nincs tornára stb.merő kíváncsiságból rendelt mert 12kg súlyfelesleggel küzdd mióta klímaxol.
igaz nem 10-20kilós fogyást kapott,de nem is baj.ez a 6 is remek neki.(mondom 20 nap,közel 3 hét alatt)
nem volt semmi mellékhatása,nem volt rosszul,nem érzett semmi.és evett rendesen,nem vett el étvágyat.
én is kételkedő típus vagyok mindennel szemben,csak leírtam ha valaki a megvételt fontolja.(a barátnője is vett,ő 5 naposat neki nem vált ba,egy kilót sem fogyott,visszaküldték az árát)
Sziasztok! :)
Nekem is el tudnád küldeni privibe? Jól jönne :) Előre is köszi! :)
Én is kérnék egy privit a diétáddal :) ... amúgy hol tartasz benne? :)
Előre is köszi :)
Én is szeretnééék:D
julia1990@freemail.hu
ezerkösziiiii:D
sziasztok!
Szöszi, én is szeretnék kérni egy privit!:)
köszönöm.
szia! Elkérhetem a receptet nekm is fogyni kéne 1 éve szültem és van egy kis föllös
köszi
Csatlakoznék a diétát elkérők csoportjához :)
Nyithatnánk egy "Fogyi Szöszi71 módra" fórumot!
Szia!
Én is elkérhetném a csodadiétát? :)
Szia!
Szeretném én is elkérni a diétát. Elküldenéd? Köszönöm: Krisztina
Sziasztok!
Nem bírtam tovább és kíváncsiságból ráálltam a mérlegre. Szerda óta csinálom a diétát, persze tornával együtt. Nagyon tetszett amit láttam a mérlegen:) -3 kg lement mióta elkezdtem. Úgy látszik beindult a fogyás:) Kíváncsi leszek jövő hét szerdáig (2 hét) mennyi megy le összesen:)
Elkezdte valaki közületek a diétát?
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Az új fogyókúrás csodaszer
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Dagadt fogíny.Tudsz rá valami csodaszert?
- Lehet fogyni csodaszerekkel?