Lehet fogyni csodaszerekkel? (tudásbázis)
itt többen írják zöld teától lehet fogyni...
meg egy két oldallal arrébb, h ha iszunk zöld teát kijön belőlünk amit egy két órával előbb ettünk..
hát még nem tapasztaltam...de figyelni fogok ráááá
"Ha csak egy nagy pohár vizet iszol étkezés előtt már az beindítja az emésztést"
Ez pontosan így van. Tapasztalatból beszélek :)
Az ilyen csodaszerekkel nem hiszem
pl: a káposztaleves kapszulát étkezés előtt egy fél órával kell bevenni egy nagy pohár vizzel!
Ha csak egy nagy pohár vizet iszol étkezés előtt már az beindítja az emésztést. vagy hogy a narancsbőr elleni krémet 10percig kell a bőrbe masszírozni. Ha csak masszírozod a bőröd akkor már eleve stimulálod azt.
A kozmetikai kezelések meg csak hosszútávon működnek. E
Egyébként szerintem egyénfüggő is, hogy ki, mitől fogy. Én pl.a péksüteményektől garantáltan, meg a kenyértől (bár ettől gondolom sokan)De ez nem azt jelenti, hogy ezeket kiiktattam az étrendemből, csak odafigyelek arra,hogy mit eszek.
Amúgy szerintem az az egyik "legveszélyesebb" dolog, ha tévénézés közben nassolgat az ember.
Természetesen nem úgy kell érteni, hogy benyakalsz egy liter tejet,majd rá (vagy előtte egy jó kanál olajat):) Mindent csak módjával.
Hát az furcsa, hogy a zöld teáról nem hallottad még,hogy fogyaszt, mert köztudott. Na persze nem úgy, hogy egy héten keresztül zöld teán élsz, és ledobsz magadról a hét végére 5-6 kilót.Csak szép lassú tempóban.Persze a legjobb, ha emellett sportolsz és csökkented a kajabevitelt.
Dombóvári vagyok. Nem a szomszédból jöttem :)
Az én főztöm sem olyan rossz, hogy ki kéne dobni vagy ilyesmi, de mindig úgy vagyok vele, hogy lehetne jobb is. Mondjuk én elég válogatós vagyok az az igazság, meg hogy is mondjam, magasak az igényeim :))
Megyek én is, jóéjt!
és megkérdezhetem hogy akkor hova valósi vagy?
Én nagyon szeretek főzni, és nem akarom magam isteníteni, de többnyire jól is sikerül:) vagyis sose kell kidobni, és általában megdícsérik:)) de hát igen, aki szeret enni azt sokszor jót is tud főzni, és bizony én szeretek enni....:(
nah de megyek elteszem magam holnapra. Jóéjt!
Igen, szegedi vagyok. Vagyis eredetileg nem, de ide járok egyetemre, és kb havonta járok csak haza.
Én az Alexandrás menüről jókat hallottam, meg eleve csak az első szakaszra akartam és az max 10 nap, de hát nem lehet. Főzök szívesen, csak sokszor még félresikerülnek a dolgok :D Nem vagyok túl gyakorlott :)
nocsak te is szegedi vagy? Fú de jó:)
Amugy Alexandrás menüt nem igazán ismerek, arról nem hallottam semmit.. bár én inkább magamra főzök, nem szeretem az ilyen kajákat.
Ja, hogy attól a kajától! Hát olyat nem is rendelnék. Én a súlykontrollt csinálom és gondolkodtam egy darabig, hogy az első szakaszra rendelek Alexandrás menüt, de a Totalfood nem szállít Szegeden. Így jártam :)
Norbi szalonna? :D Na, ezt meg kell néznem magamnak! :D Amúgy Norbi módszerét azért is bírálták sokan, mert a zsírtartalmat nem veszi igazán figyelembe, csak a szénhidrátot.
Hát ilyenről még nem hallottam! :O Ez komoly? Pedig nagyritkán nekem is lecsúszik egy norbis túró rudi. Mondjuk gondolom ez nem az a kategória, mint mikor a naplókban olvasgatom, hogy "reggeli: 2 szelet update kenyér, update parizerrel, desszert update somlói galuska" stb. Bár a kenyeret és a somlóit is kóstoltam, szerintem bűnrossz mindkettő. Az update-tel nekem sincs bajom, de Norbival igen.. pl most már nála a teljes kiőrlésű liszt is 3-as kódú, hogy vedd meg méregdrágán a norbisat. Aztán meg kiad egy "Fogyj sütivel" című könyvet, ami minden fogyókúrázó álma, és így méginkább rákényszeríti őket az update lisztre, meg minden szarságra.
És melyik kajától észlelték ezeket a tüneteket? Vagy nem konkrétan egytől?
Ez naaagyon tetszik!
Én is szemeztem Redjuce Fatfas(z)t-tal, a szaunaövvel, az izommozgató pillangóval, de aztán eszem jobbik fele belátta, hogy egyik sem érhet semmit.
Munka, erőfeszítés nélkül nem lehet fogyni, ezek pedig azt akarják bemesélni. Nem szabad hinni nekik.
3 hete Norbi életmódra váltottam, és 25 percet tornázok naponta, éhezés nélkül fogytam 4 kilót :)
47/165/65
Mikortól van az a bizonyos többlet kiló?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?