Ismeri valaki Dr. Fekete Zoltánt Győrből? (beszélgetős fórum)
Nem volt vele gond, szült is volna nála, de akinél végül szült nyilván szimpatikusabb volt, ha a másodiknál már őt választotta.
Stummer-ről sok jót hallottam, de én nem mint orvos ismerem, de ha terhes lennék/leszek, hozzá megyek!
Szia!
Én dr. Stummer Jánost vagy dr. Kelemen Szilárdot ajánlom.
Ők nagyon jó és rendes orvosok és nem pénz éhesek.
A dr. Fekete Zoltán is jó orvos.
Fiatalok között is van jó orvos és idősek között is van pocsék...
Pl. Stummer Jánost mindenki nagyon dicséri, pedig nagyon fiatal, és ott van pl. idősek között Somogyi Tivadar, akit még az ellenségemnek sem ajánlanék...
Én egyébként Dr. Bodai Károlynál szültem, nagyon jó orvos.
Én Parányi főorvost ajánlanám nekem ő volt az orvosom és nagyban befolyásolt az,hogy tapasztalt döntésképes mert főorvos bármi van akkor sem kell a konzíliumra várni ő dönthet bármiben:)
A másikat nem ismerem,de valószínű azért mert fiatal,pályakezdő lehet..........Üdvözlettel:Hortenz
Jó egészséget és sok boldogságot a picihez:)
Elég nyegle. Egy kismamát egy napig hagyott vajúdni, akkor jött Nagy Miklós, megnézte, és mondta, hogy nem vette észre, hogy a baba beszorult a szülőcsatornába?
Szóval sajnos én nem hallottam jót róla.
Sziasztok.
Nem vagyok Győri de nagy nehezen a nyavajás koraszülésem miatt találtam egy Orvost aki elvállalna,De szeretnék rola minél többet megtudni!Neve:Dr Fekete Zoltán Győrben a petz Aladárban dolgozik.Több ismerösöm is szült nála de szeretnék olyan véleményeket is hallani akik kivülálloként bocs ismeretlenként mondanak rola JÓT és ROSSZAT is egyaránt.Köszi mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Valaki ismeri Az 1-es női klinikáról Prof Papp Zoltánt? Tapasztalatok? Fontos lenne!
- Ismeri valaki dr. Deli Balogh Ildikó nőgyógyászt Győrből?
- Dr. Veresh Zoltánt ismeri valaki a SoteI-ből?
- Ismeri valaki Dr.Szigeti Katalin szülész-nőgyógyászt, ill. Dr.Kovács Zoltánt? Várom a véleményeket.
- Ismeri valaki a Fekete András: Élelmiszerek és természetes gyógykezelések a rák ellen című könyvet?
- Ismeri valaki Dr.Kollár Zoltánt?