Ismeri valaki az "Egészséges táplálkozással a gyermekáldásért" című könyvet Fern Reiss-től? Hol lehet kapni? (tudásbázis)
8. Chrissy28 (válaszként erre: 7. - Akaszpi)
2011. febr. 28. 20:48
Szia! Köszönöm a válaszod. Igen, végül én is megtaláltam angolul. Azt hiszem én is megrendelem. Szívesen elolvastam volna anya nyelven :)
7. Akaszpi
2011. febr. 25. 16:55
Szia, én is meg akartam venni a konyvet, de szerintem sem lehet mar Mo-n megkapni. Ugy dontottem, hogy beszerzem angolul. Az Amazonnal www.amazon.co.uk meg is talaltam. En mar rendeltem innen, es siman megjottek a konyvek, ugyhogy nyugodtan rendelj te is, ha ugy gondolod. Vagy elolvasom es kivonatolom a legfontosabb tudnivalokat, azt szivesen elkuldom mail-ben.
6. cstbrigi
2011. jan. 4. 13:04
Nincs mit. remélem sikerül beszerezned!
5. Chrissy28 (válaszként erre: 4. - Cstbrigi)
2011. jan. 4. 12:47
Köszönöm szépen a tippet.
3. Chrissy28 (válaszként erre: 2. - Banita32)
2011. jan. 3. 21:13
Nagyon aranyos a kisfiad. Gondolom volt nagy öröm amikor végre megérkezett. Köszönöm szépen a válaszod és a jó tippeket!
2. banita32
2011. jan. 3. 21:08
Én olvastam. De nem vagyok tőle elájulva. A legtöbb alapanyag amit használni kell az itthon nem kapható vagy horror áron.
Ha ilyen problémád van én inkább ajánlom a candida diétát és a Rooibos teát. Nekem bejött. Jah és vitaminok (c,e, Elevit, magnézium, vas).
Nekem bejött. 3,5 év sikertelenség 2 lombik után két hónap diéta és jött is a baba.
1. Chrissy28
2011. jan. 3. 21:04
"Egészséges táplálkozással a gyermekáldásért" című könyvet Fern Reiss-től? A kiadótól jelenleg nem beszerezhető, ezért érdekelne, hogy ismer-e valaki egyéb beszerezhetőséget vagy egy beszerezhető példányt? Interneten már keresgéltem.
További ajánlott fórumok:
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Tényleg sokba kerül az egészséges táplálkozás?
- Mi számít ténylegesen egészséges táplálkozásnak?
- Ti hogyan táplálkoztok egészségesen?
- Cukorbetegek, inzulinrezisztensek, ti vigyáztok arra, hogy a gyerekeitek is egészségesen táplálkozzanak? Ha igen, mennyire?
- Az egészséges táplálkozás szerintem...