Ismeri-e valaki a Sluban építőjátékot? (tudásbázis)
Köszi a választ!
Na, ha a kínait akarná az ember szűrni, kb. semmit nem vehetne. :( Bár ha gagyi is, akkor persze felejtős.
Szia!
Nem vettem, nem volt hozzá bátorságom, mert valahol olvastam, hogy mégiscsak kínai az is:-( Német nyelvű fórumokon olvastam vásárlói értékeléseket, és azt írták róla, hogy könnyen szétesik az építmény:-(
Ráálltunk a rendes legora, és a fiaim nagy örömmel játszanak vele (4 és 7 évesek).
Unico Plus is van nekünk, az valóban a Duplohoz illik, a minősége is kiváló féláron:-)
Hello!
Jár erre még valaki??? :)
Tuskoledi, vettetek végül ilyet? Milyen minőség?
Mi vettünk már Unico Plus-t, az a Lego Duplo méret, a figurák kicsit gagyibbak, de szerintem teljesen jó és kompatibilis is. :)
Karácsonyra találtam ki, hogy talán ilyen Sluban kéne...
Létezik ebből Duplo-méret? Merthogy a többszázas készletünkhöz és a kétéves kisebbikemhez inkább az passzolna. :)
Köszi, ha valaki válaszol! :)
Mi vettünk már gagyilegót, én csak így hívom... nem pont SLuban volt, valami más néven futott, de szvsz ez mind egykutya.
nem is veszünk ilyet többet, de legalább ezt is kipróbáltuk! :-D
összeépíthető, igen, de meg sem közelíti a lego minőségét, szétesik, és könnyen eltörnek a vékonyabb, sérülékeny részek, amik legonál nem!
mi két különböző félét vettünk (úgy értem, különböző "márkát"), és az egyiknek furi szaga is volt, a tipikus kínai műanyagszag, erős és zavaró :-S
Gondolkodom rajta, hogy veszek a fiaimnak, de nem tudom, nem fizetnék-e rá...Aki ismeri: valóban jó minőségű? Összeépíthető a dán építőjátékkal?
Köszönöm:-)
További ajánlott fórumok:
- BIONNEX ŐSZÜLÉS ELLENI termék-ismeri-e valaki?
- Keresek egy novellát....... ismeri-e valaki, segítsetek!
- Ismeri-e valaki a Hova filmtablettát?!
- Around the World in 80 days c. játékot ismeri-e valaki?
- Korall kálcium Okinawai ismeri-e valaki?
- Brahms - Bölcsődalának magyar szövegét ismeri-e valaki? Sajnos már csak részletekre emlékszem. Köszönöm, ha tudtok segíteni!