Ismeri-e valaki a Hova filmtablettát?! (beszélgetés)
Sziasztok!
Tapasztalat:
tegnap este bevettem a Wörishoffener Nervenpflege-ből 3at 20.00kor. 21.00kor már nem bírtam tovább nézni a tv-t, de gondolom az előző nap 2,5-3 óra alvás is közre játszott, úh szépen elaludtam.
23.59-kor felébredtem és egészen 2.30-ig fent voltam...
Aztán végülis ma délben keltem fel, de többször felébredtem a délelőtt folyamán.
Fáradtan, nyűgösen keltem.
Szóval, nem is tudom... :(
Nem vagyok feszült napközben. Inkább csak lefekvés előtt, akkor érek rá gondolkodni... :S
Szerintem ezért sem alszok jól.
Szerintem nagyon jó, mert gyógynövényekből van, a macskagyökér miatt büdös.. nem kell szagolgatni, csak lenyelni, meg komló van benne!
Én hamar megnyugszom és elalszom tőle és másnap nem kóvájgok.
Most olvastam a dobozán, hogy kismamáknak az első 3 hónapban nem ajánlott!
Fúúú ne is mondd,az a szag!!!
Nem is tudom hányszor kellett neki futni,míg bebírtam szedni:)))))
Sztem mint 4 pár büdös láb!!!:))))
Szia!
Én pár éve szedtem,borzalmas szaga van azt tudni kell,mint egy büdös láb,de nekem bevált.Nem voltak komoly gondjaim,de az alvás nem ment valami jól.
Igen,énis ismerem,mert túlhajszoltság és stressz ellen irta fel a doki,macskagyökér meg komlókivonatból áll,az alvásban segített,nekem bevált,mert szülés után az elején teljesen kimerített a sok éjszakázás.
De ha ideges vagy fáradt vagyok,akkor is bekapok egy-egy szemet.
2 műszakban dolgozom 7-19h-ig vagy 19-7h-ig már 2 éve.
Sosem tudom kipihenni magam teljesen. Tegnap éjjel 2.30ig nem tudtam aludni, utánna meg fél óránként felébredtem reggel 6ig.
Már elegem van.
Gondoltam kipórálom, ha azt mondjátok tényleg jó.
További ajánlott fórumok:
- BIONNEX ŐSZÜLÉS ELLENI termék-ismeri-e valaki?
- Keresek egy novellát....... ismeri-e valaki, segítsetek!
- Around the World in 80 days c. játékot ismeri-e valaki?
- Pentoxyl filmtablettát szét lehet vajon törni és úgy bevenni?
- Torokfájásra és köhögésre a Fromilid filmtablettát kaptam. Ismeri valaki, mi a tapasztalatotok?
- Novocetrin filmtablettát szedett már valaki?