Ismeretlen számként mutat mindenkit a telefonom, mi lehet? (tudásbázis)
T - ... van nekem is.
Igaz ez fetöltőkártyás. Nem a hívószámot, a nevet írja ki. ( felhívtam ).
A készülékeken mindegyiken a kimenő hívásnál engedélyeztem a szám kijelzését.
:):):)
Mi is fizetjük az E.. díjcsomaghoz. Időközben megnéztem, Br. 200,-Ft a díja havonta.
Attól tartok, tulipfairy-nek és csodapóknak igaza lehet, bár meglepő a dolog. Én a vezetékes (akkor még Matáv) hálózatos otthon telefon esetében jártam úgy, hogy külön fizetni kellett érte, hogy látni lehessen, ki hív. Lehet, hogy a merger során, amikor a T-csoport egyesült a Matávval, ezt átvették.
Azért mondom, mert a telefon specifikációjában semmi nem utal arra, hogy ezt külön be kellene állítani, így a szolgáltató tűnik ludasnak.
Viszont - tudtommal - mivel előfizető vagy, annyi remek előnyöd van, hogy az ügyfélszolgálatot ingyen hívhatod, tehát felhívod őket, végighallgatod a zenét, kivárod, amíg ügyintézőhöz jutsz, aki türelmesen elmagyarázza neked, mit kell tegyél. Ez különösen ilyenkor este simán megy, nem kell annyit várni. :)
Műszakilag a telefon adatait megtekintve valóban nem hiszem, hogy a készüléken múlik, inkább tényleg az előfizetéseden.
Üdv
b
Komolyan már külön elő kell fizetni arra, hogy láassam, ki hív??? Vagy félreértettem???
Butternut: LG GT 540.
Amúgy próbáltam az ügyfélszolgálatot, de a sehol nem találtam se élőhúsvérembert, sem pedig ilyen visszaállításokat. Tiltást azt bezzeg igen... :S
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?