Ismeretlen szám a mobilon -játék :) (beszélgetős fórum)
Egyszer kitolásból, és kicsit bosszúból felraktam egy pasi számát egy meleg hírdetési oldalra. Bi fiú.......
Nemértette szegénykém kik, és miért is??? De megérdemelte!
ez a "répa zúzva" k**va jó
nem bírom abbahagyni a röhögést.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kifeküdtem
Sziasztok!
Én a múltkor sms váltásba keveredtem valakivel :D Sajnos (vagy nem) vagyok annyira "hülye", hogy válaszolgattam neki. Már arról beszélgettünk hogy akkor mikor és hol találkozunk. A 6ik sms-nél rájött, illetve rávezettem hogy én nem az vagyok, akivel beszélni akart. Én marha jól szórakoztam.
Nem értem hogy nem tűnt fel neki hogy rossz a telefonszám....
Egyszer én is akartam asztalt foglalni egy szórakozó helyre magátelefonszámon :(
a neten el volt írva...
Olyan pedig lehet, hogy egy számot kiadnak többször is?
A vodafone-os előfizetéses számomom két éven keresztül amíg megvolt hetente egyszer legalább kerestek egy Gyuri nevű pasit!
Páromnak kb4vagy5 éve van meg a vodafone-os előfizuja és még mindig keresnek nála időnként vmilyen Gézát!:-)
Emlékeztek még az egykori westel-nél az első 3mp ingyen volt!?
Na mi ezzel szórakoztunk sokat, találomra hívogattunk számokat:-)
Akkor jó bulinak tűnt/kb16 évesek voltunk/
Amúgy nyugi a számmal kapcsolatban, nekem előző számom kb 3 évig volt meg de nem volt olyan hónap h legalább egyszer ne kerestek vna rajtam valami asztalos műhelyet (amint kiderítettem ugyanaz a szám volt csak 20-as) végén már rutinosan küldtem a 20as számra :D
az új számomon meg egy idős hölgy próbál elérni valami Anikát (nem ez a nevem) egy hóünap után küldtem neki egy nem túl barátságos sms-t h felejtse el ezt a számot mert nem fogja elérni,én meg visszaszórakozom munkaidőben, éjszaka stb...
azóta nem keresett :)
No problem - ezen is jót röhögök!
De mindannyian nagyon gonoszok vagytok! :))
ezt mi is csináltuk :)
a kék halál képernyőkímélőt ismeritek?csak spece lenyomására tűnik el :D
ismerősöm egy kollégájával csinálta még azt meg h az excel munkaállományt amin dolgozott, print screen-elte és kitette háttérnek+ mindent letakarított az asztalról, a gyerek meg visszament szünetről és nem értette miért nem működik az excel :D
(bocs h más téma, nem én kezdtem :P)
Szolgáljon mentségemre, hogy jó fiatalok voltunk:)
Felhívtunk pasikat és amikor felvették, akkor igy belemondtuk, h: Jééé ez foglalt! :))
További ajánlott fórumok:
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Visszahívós sms-t kapok egy ismeretlen számról
- T-Mobile ismeretlen hívásokat számláz