Ismeretlen eredetű csomag (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsánat elvesztem egy kicsit a felvételi rohanásban. Nem derült ki, hogy ki küldte, mivel azt mondták tartsuk meg, így elajándékoztuk. Egy egész iskolányi gyerek örült neki.
Skóték új helyre költöznek, az asszony mondja a férjnek:
- venni kell az ablakra függönyt, mert a szembe-szomszéd kukkolja, amikor a lányunk öltözik-vetkőzik.
- Nem veszünk függönyt, majd vesz a szomszéd!
- Mégis, hogyan akarod erre rákényszeríteni?
- Ettől kezdve anyám, te fogsz az ablak előtt öltözni-vetkőzni!
Tééényleg!
Kázmér nem hiheti esetleg, hogy Füge kukkol? :D És azért ajándékozott neki távcsövet, hogy jobban lásson?
Ezt szerintem ugyanúgy működtetik, mint a telefonos ajálgató hálózatot. Megveszik valamelyik szolgáltató előfizetési listáját, vagy kigyűjtik a telefonkönyvet, akármit, és elkezdik küldözgetni a csomagokat.
A futárt kioktatták, hogy átvétel előtt ne engedje kibontani, utána pedig már kész, megy a dolog tovább a maga útján.
És ahogy én is gyanútlanul belesétáltam a csapdába, más is ugyanígy, és ha az átvett cuccról egy hét múlva küldött számlát nem fizeted ki, akkor már indítják a pereskedést, aminek ki tudja mi lesz jogilag a vége. Én azt nem vártam meg, inkább kifizettem. Azt is amit én írtam alá, azt is amit jóhiszeműen a szomszéd csaj írt alá... jó kis bevétel ez nekik országos szinten.
Lehet, hogy ugyanazok az emberek, csak már más cég neve alatt, és nem könyv, hanem távcső van a csomagban. No hát annak is szép ára lesz.
Elvileg a magyar posta viszi a külföldi csomagokat. Sok esetben aláírás sem kell. Kösziheló és ott is a távcső. Fantasztikus.
Kinek mire használható, az már egy más téma, lehet, nyitok 1 topikot.
Senki sem érti,mivel egy hiba a rendszerben.
Nem tudom mi a penetrás lóizét rugózol a számlán. Mit számít,hogy van, vagy nincs? Mellesleg rengeteg helyen nincs papíralapú számla. Majd kinyomtatod magadnak, ha akarod.
Nem tudom honnan tudja az adatokat, szerintem regisztrált oda anno, passz.
Kiszálltam,adios.
:D
Van, mikor emailben küldik a számlát.
De az utolsó mondattal teljesen egyet értek :D
Ragozzuk még kicsit. Füge állítja, hogy szobaférjnek biztosan nem kell távcső.
Férj csak annyit mondott, hogy nem ő rendelte. Netbankjából nem történt utalás. De ha Kázmér rendelte, akkor valószínűleg ő fizetett...
:DDD
Oké, nem egészen értem a cserét, de:
Ha a Füge-férj telefonszáma helyesen szerepel benne, akkor azt honnan tudja a rendszer?
Kereskedők meg írnak számlát. Szoktak. Akkor is mellékelik a csomagba, ha előre utalta az árat a megrendelő.
Kivéve persze, ha Kázmér ajándéknak szánta pont a távcsövet, de a számlát szerintem akkor is a csomagban küldik, nem fogják külön postázni.
De ha Kázmér tudja Füge telefonszámát, azt miért nem tudja, hogy nem kell neki távcső?
Állítólag nem volt benne.
18. Füge 67 (válaszként erre: 3. - Piroska52)
ma 05:14
Csak az átvételt. De se számla, se más nincs benne.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Postán visszajött egy csomagom, hogy a címzett ismeretlen, de a címzett ugyanarra címre kéri újra. Kit terhel a postaköltség?
- Bőrgyógyász segítségét kérném ismeretlen eredetü foltokról, pöttyökről