Internet szolgáltató nem hajlandó javítani a településen és környékén fellépő alábbi hibát. Mit lehet ilyenkor tenni? (tudásbázis)
Ők nagyon jól tudják, hogy környékünkön nem tapossák egymást az internet-szolgáltatók! Ezért leszarják az ügyfeleket...
Én Anyuval így tartom a kapcsolatot, meg a nevelőapám is külföldön él, ezért így tudok csak velük kommunikálni, tehát mondhatni elengedhetetlen az internet. Néha üzletet bonyolítok a neten, ezért is fontos.
De hát ezt is leszarják. Csak fizessem a havidíjat rendesen!
Elismerték, hogy náluk van a hiba, de nem tesznek ellene semmit.
Azt mondták, hogy ez már előfordult egyszer. Most azonban nem találják a hiba pontos hollétét, ezért takaróznak minden hülyeséggel. Ez viszont már nem egyszer fordult elő!
Ma kaptam egy levelet, hogy utánanéznek, de már két hete ezt ígérgetik mindenkinek. Tudtommal már két településen nem elérhető a baráti kör, és a sebesség is erősen kifogásolható.
Nem vagyok meggebedve a barikörért, de csak ott vannak fenn olyan ismerősök is, akiket tetoválnék és arra várnak, hogy szóljak nekik.
Internet szolgáltatónk nem hajlandó javítani a hibát, ami abból áll -többek közt,- hogy egy weblap nem jeleníthető meg (a baráti kör.hu). Többen bejelentették már ezt a hibát, de a szolgáltató azzal a kifogással él, hogy valószínűleg a számítógépünk rossz, telepítsük újra! Néhányan ezt megtették, ám a hiba továbbra is fennáll.
Az internetkapcsolat kb. két hete hullámzó teljesítményt ad, de ez a weboldalas dolog már több mint két hete tart. Nem hajlandóak a panaszosokkal foglalkozni, hárítják a felelősséget, hibabejelentő levelekre nem válaszolnak.
Mit lehet ilyenkor tenni?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Melyik internet szolgáltató a legjobb?
- Kinek milyen internet csomagja van és mennyiért?Új szolgáltatót keresek!
- Tudtok nekem olcsó korlátlan internet szolgáltatót?
- Tudtok javasolni telefon nélküli internet szolgáltatót?
- Tud valaki segíteni, nem túl drága albérletet London vagy Cambridge, vagy St Neots környékén illetve a közeli településeken?