Kinek milyen internet csomagja van és mennyiért?Új szolgáltatót keresek! (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nekem UPC van
Fiber Power 30: 7300,- 30M/3M
csak vodafone mobilnetet ne vegyél!
Annyira szar!
A UPC ezerszer jobb volt és olcsóbb. 6000 ft-ot fizetek és olykor használhatatlan. Mindenhonnan kidob, mikor meg reklamáltam azt mondták hogy a gépem rossz. Alig várom, hogy lejárjon a hűségidő
A nem hívott számokat meglehet reklamálni, főleg, ha többször előfordul!
Ahogy olvasom a hozzászólásokat, azt hiszem maradok a Datanetnél.
Szerintem a t-... párja lehetne az OTP-nek....
Valószínű, hogy a kedvezményt magára értette a társaság és nem rád, mint előfizetőre. :( Elég furcsa.
Én már a lejárat előtt 1 hónappal jeleztem feléjük, hogy váltani fogok. Mondta az ügyintéző, hogy az nem úgy van ám, hanem: az első hónapban 8.5oo.- körül fizettem,9.900.- helyett, a másodikban 7ezer valamennyit, kb.a 3. hónaptól küldik a "rendes számlát,ami 6.800.-
businesstel, 4 ezer alatt van és nagyon korrekt társaság.
eddig. :-)
Feltétlenül keresd meg a szolgáltatód, akár telefonon is. Ne hagyd magad. Nekem is a csaj súgta meg,ha lejárt a hűségnyilatkozatom és én nem jelentkezem a kedvezőbb módosításért, akkor automatikusan továbbra is a régi (nálam havi 3 ezret jelentett)drágább összeggel számláznak.
Én felhívtam őket.
Nekem 5.400 internet + kábel és kijött egy akció, hogy mind ez 3.000, de egy év hűségnyilatkozattal és csak fél évig garántálják a 3.000- es akciós árat.
Hát inkább nem kell, mert ki tudja, hogy félév után mennyire emelik meg.
Nekem ez is a bajom,hogy fizetek egy sebességet és nem azt kapom:(fele olyan gyors.
ráadásul a telefonszámla kb 200 ft szokott lenni,amiben furcsamód mindig van egy tudakozó ami majd 100ft..ja és senki nem hivja:(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Melyik internet szolgáltató a legjobb?
- Tudtok nekem olcsó korlátlan internet szolgáltatót?
- Tudtok javasolni telefon nélküli internet szolgáltatót?
- Internet vonalat mennyiért kötik át? (költözés miatt vinném a netvonalat)
- Melyik Tv szolgáltató mit kínál és mennyiért?