Intelligens vitatkozás bárkivel, akivel lehet... (beszélgetés)
Nem , meg eddig ilyesmit nem ereztem ! A ronda ember , nekem ronda marad , barmilyen szeretetre melto vagy kedves is legyen !
Viszont a termeszetadta tökeletes szepsegtöl elvagyok , ujra es ujra ragadtatva :)
kb mint a legtöbb ember -:D
Ja,én csak olvastam a felugró ablakot,de nem mentem rá.Nem is gondoltam,hogy becsmérlő fórum,azt gondoltam,hogy valami csodálója nyitotta...:O
Mik vannak...:O
Hát itt,amit olvastam tőle,az nem volt az a vészes.
A róla szóló fórumot is:)
Gondolom a 'gyűlöletkeltés' miatt.
Én annyira nem ismertem őt,nem tudok nyilatkozni...
Biztos,hogy törölték és nem ő kérte? :O
Ha én azt mondanám, hogy én vagyok a húsvéti nyuszi és tojásokat tojok szabad időmben, akkor fogadjunk mindenki belém kötne. De miért? Miért kell a másikat lehúzni? Miért nem mindegy, hogy ő mit gondol saját magáról vagy épp a világról, ha a véleménye nem bánt másokat? Lehet, hogy kellemetlen az efféle vélemény létezése, de ettől még nem kell elnyomni...
Attól, hogy ő szépnek látja magát, és alattvalónak hív másokat, nem lesz senki kevesebb emberileg...
És ő legalább magában meglátta a szépséget. Gondolom alapja is van, és tényleg csinos.
Márminthogy törölték.
És pár dologban neki adok igazat:)
Bimbiszt törölték.
Vitázzunk ezen?:)
Vagy, Én már arra is gondoltam, hogy felveszem, odamegyek hozzá és szép udvariasan közlöm, hogy:
"bocs, de elhagytál valamit...."
:))
Good news: You are perfect.
Bad news: Perfection is bore.
Ez idevágott:-))
:DDDDDD
Nem semmi vagy!:)))))
:DDDD
Há' mé' mentél el...:P
Hát én visszkézből pofán...
nem érem fel ésszel a szemetelők lelki világát.
szemetek:P
elmegyek trécselni két órára, és máris továbbhalad a téma?
na visszaolvasok
További ajánlott fórumok:
- Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01.
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Miben nyilvánul meg az, hogy valaki intelligens?
- Miért van mindig vitatkozás a fórumokon?
- Az érzelmi intelligencia szerinted sem tanulható?
- Mire jó a magas intelligencia a mindennapi életben?