Instant messenger (beszélgetős fórum)
Májusban csinálják páromék a tető hőszigetelést, addigra be kellene szerezni mindent hozzá... (érettségizem is, de az most nem igazán jön ide)...
Az "építkezünk" egy nagyobb lakásfelújítást takar, meszelés, hőszigetelés, talán kövezés, ilyesmi... nagy munka lesz, de muszáj, mert eléggé ramaty állapotban van a ház...
Hogyhogy nem költöztök? Nem arról volt szó? Na jó, mondjuk ha ebből indulunk ki, nektek már egy fél éve együtt kellene élnetek... =S
Nem, mi nem költözünk.
Mi az, hogy "építkeztek"? És mi lesz májusban...?
Szia!
Már hiányoztál =)))
Én egészen rendbejöttem, mi most "építkezünk", szóval megy a rohangásza... de hát mindjárt május, szóval haladni kell...
Ti költöztök végül is?
Szia! Képzeld, én is lebetegedtem így másfél év után először.... Nem is jöttem dolgozni. De mostmár úgyahogy jól vagyok, csak még köhögök, meg fújom az orrom, de kegyetlenül rosszul voltam.... :S
Te meggyógyultál???
Ez bonyolult, de maradjunk annyiba, hogy nincsnek olyan barátaink, akikkel szívesen szervezünk közös programokat.
Talán majd ha jobb idő lesz kimozdulunk néha.
Semmi extra. Mi a Valentin napot elhalasztottuk, mert dolgoztam, hétfő este ünnepeltük meg, de nem volt nagy durranás.
Hát az én életem nem annyira happy mostanság, olyan állóvíz...
Szia!
Dehogy mentem, viszont a valentin nap nagyon jól telt... voltunk moziban, meg étteremben, nagyot sétáltunk, sokat beszélgettünk, nagyon kellemes volt =))) már nagyon kellett ez =)
A tánc jól megy, csak nagyon kimerítő, a munka pláne, még mindig hullámvölgy, hol van, de akkor rengeteg, hol nincs... =(
Nálatok mi újság?
Szia! Mi újság? Férjhez mentél már??? :-)
Hogy telt a Valnetin nap? Mi majd ma este fogjuk megünnepelni, mert dolgoztam....
Hogy megy a tánc?
És a munka?
ez, életem, mindig is így volt, amíg az ember másokra számít, addig bukta van, aztán ha egyszer rádöbben, hogy az egyetlen, akire bármikor biztosan számíthat, önmaga, na akkor majd sikerülnek a dolgai =)
Azért drukkolok!
A drágával minden rendben, már csak minden másnap öljük egymást =DDD
A "kukkeredről" majd kérek képet, lehetőleg úgy, h rajtad van =P
Nálatok is minden rendben? Költözés?
hihi :)
A törzsvásárlóim, meg az ismerősök szerint szexi a szemüvegem (én csak kukkernek hívom), de még mindig olyan furcsa, hogy van.... :S
És hogy vagy amúgy? Kedveseddel minden OK? És a családdal persze....
Hogy hogy szemüveg kell? És milyen? Olvasó, vagy mindig használatos?
Itt semmi, kezdek nagyon elfáradni, de vigasztal, hogy legalább péntek van, szerencsére úgy fest, holnap tudok majd pihenni =)
További ajánlott fórumok:
- Letöltöttem a Windows Live Messenger új verzióját, és nem tud belépni! Mi a baj?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- A volt párom minek nézegeti a napom Messengeren?
- Ha Messengeren valaki elérhetőnek látszik, biztos, hogy fent van?
- Hogyan szüntethető meg Facebook messengeren, hogy ne lássa xy hogy mikor voltam fent?
- Kiírta a messenger ezt a hibakódot: 80070570... Mit csináljak?Nem jelentkezik be.