Kiírta a messenger ezt a hibakódot: 80070570... Mit csináljak?Nem jelentkezik be. (tudásbázis)
Ha már tönkre van menve a windows, akkor tényleg érdemes inkább újratelepíteni, mert semmi se fog normálisan működni.
Gondosan nézzétek át, hogy minden adatot lementsetek, mert nagyon tudnak hiányozni a dolgok (gondolom, tudjátok, hogy a sima újratelepítés legyalulja az egész gépet).
Sok szerencsét
b
Hát valóban nem egyszerű, mert azt csináltam amit mondtál, és mégis kiírta a végén, hogy error.
Valószínűleg a géppel lehet a gond, túl gyenge.
Ez van, sajnos.
Most a másikon vagyok, itt még mindig nem jó az msn, a nagyfiam valamelyik nap tudta használni, én nem.
A napokban ujra fogja telepíteni az egész gépet, mert egyéb gond is van vele, folyton lefagy, stb stb, csak még nem volt ideje. / suli, diákmunka, sport, /
A másikra lehet visszarakom régi msn-t ha tudom, de hogy az ebuddy mért nem jó azt nem értem.
Szándékozunk ezt a gyengébb gépet kicserélni, majd, mihelyst lesz rávaló. :D
Köszi szépen a segítséget, üdvözlettel: Magdi
Addig nem tudok jobbat javasolni, amíg meg nem csinálod, amit mondtam. Látod, hogy visszanézek mindig - nekem fontos, hogy a tanácsok jól működjenek -, szóval szeretném, ha megoldódna a problémátok, de sokszor ehhez az adott gépet is ismerni kell. A magam részemről értelmes tanácsokat adtam, de lehet a gépeteken speciális helyzet - kórokozó, vírus, gyenge hardver - ami a végeredményt befolyásolja.
Munkámnál fogva szívesen segítek, vagy próbálok, írhatsz privátban is. Nekem elsősorban az a fontos, hogyha javaslok valamit, próbáld ki, vagy ha kérdezek valamiről, részletesen válaszolj.
Az informatika nem ám egy egyszerű dolog, de mi megpróbájuk a legjobbat kihozni belőle.
Üdv
butternut
A chip oldalán megtévesztő a regisztráció, kicsit lejjebb van egy gomb, amivel regisztráció nélkül is le lehet tölteni :)
De már szakavatott ismerősöm is bekajálta...
Az ebuddyhoz nem tudok hozzászólni, de a Vezérlőpult, Programok telepítése és törlésé-re kattintva előjövő listában mi van, ami Windows Live-val kezdődik, és mik a verzióik?
És az msn ott van még?
(abc-sorrendben vannak, szóval az msn-t az m-nél keresd, a többit meg a w-nél)
Hopsz !
Leszedtem a Windows Messengert, feltöltöttem a windows live messengert, mentettem, futtattam, futtatás után meg kiírta, hogy error.
Azt mondja a nagyfiam lehet erre a gépre fel se tudom rakni.
De akkor miért a végén irja ki, a francba, jártam már igy mással is ? !
Küszködik az ember, örül hogy jó lesz, aztán meg semmi. Még regisztrálnom is kellett erre a chip akármi .hu-ra, ami előjött mikor beütöttem a goggleba a windows live messenger letöltést.
Az ebuddy gyönyörűen bejön, odáig, hogy bejelentkezek, és utánna jönnek a kék felhőcskék, és aztán sehun sámli. Vajon miért?
Szerintetek most mit csináljak?
köszönöm a segítségeket. Másnap már működött. Nem tudom, hogy mi volt a baj, mert anyósomnak is kiírta és ő pár utcával messzebb lakik. Mindegy.
Be tudok jelentkezni az e-buddy-n is nem arról van szó... Csak az msn egyszerűbb.
persze, azért a messenger nem egy olyan szörnyen gépigényes valami...
arra ügyelj csak, hogy a telepítésnél mindenféle más biszbaszt is fel akar tenni erőszakos módon.. lesz egy képernyő, ahol minden be van pipálva, na itt vedd ki az összeset, csak a "Messenger"-t hagyd bent.
Nahát most mondja, hogy neki is befagy.
Jááááá, durrog, hogy nem volt ideje megnézni.
Én 2 hete nem tudok msn-ezni, neki most befaygott, jájjjjj, ezek a kamaszok !!!!!
Én most a kicsi P 3-asán szarozok, ezen nem is szoktam msn-ezni mert nagyon lassú.
De a nagyfiam gépe ugy van, hogy feljön vagy az msn, vagy a többi oldal, goggle stb stb, és simán bejelentkezünk, a felhasználónév rögzitva van, csak a jelszót ütjük be.
Az msn bekapcsoláskor jön elő, de ha nem használjuk, a tálcán marad.
Nem szoktunk windows felhasználót váltani,
Itt be tudsz jelentkezni? : [link]
(jobboldalt a Sign In-re kell nyomni, és az új, felugró ablakban kell bejelentkezni)
és a windowsba ugyanazzal a júzerrel léptek be?
mármint rögtön azután, hogy neked mondjuk feldobta a hibaüzit, ő be tud jelentkezni, anélkül, hogy bármit változtatnátok?
A fiamé működik.
Ugyanazon a gépen.
Nem értem.
Azt mondja dobjam félre a hibajelentős ablakot, de hiába, ő be tud jelentkezni, én nem.
francba.
Töröld le teljesen, indítsd újra a gépet, és telepítsd újra.
A törlés menete:
Vezérlőpult, programok telepítése és törlése, MINDENT eltávolítani, ami Windows Live-val kezdődik
újraindítás: ezt gondolom, nem kell magyarázni
újratelepítés: google-ba beírni, hogy windows live, aztán hajrá.
Nekem se, már kb 2 hete.
És fogalmam nincs mi a baja.
A Windows hibát észlelt, stb stb hibajelentés küldése, stb stb kb 2 hete igy szórakozunk, és nem tudok belépni.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Instant messenger
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?