Ha Messengeren valaki elérhetőnek látszik, biztos, hogy fent van? (tudásbázis)
Sajnálom, ebben nem tudok segíteni.
Az egyéni beállítások eltérőek.
Szia! A feleségem meg a lányom telón beszélgettek! A messenger aktívak mutatta mindkettőjüket!
Egyik este feleségemnek küldtem üzenetet amit nem kapott meg mert este mindig kikapcsolja a wifit! De a messenger elérhetőnek mutatta egész éjjel! Érdekes!
Akkor a messenger (mivel fb-üzenő) jelzése az a kis zöld pötty, hogy online vagy?
Azért vagyok ilyen kis tudatlan, mert soha nem kellett ezeken állítgatnom.
Messenger telepítésnél megkérdezi fb-vel vagy anélkül
.szóval fb nélkül is van messenger.
De igen.
Viszont a telefonomon nincs Facebook alkalmazás, de Messenger van.
Nem vagy rejtve 😌
Volt egy kolléganőm, rejtőzködve facebookozott munkaidőben, a chat menüben meg állandóan ott volt a kiírás: 13 perce volt itt, 22 perce volt itt ... 😌😀
Ugrott az év végi jutalma.
Messenger megy fb nélkül is..
Az hogy valaki fent van,zöld pötty jelöli,de csal,mert nem a valosat mutatja sok esetben..én ezért kikapcsoltam az elérhető állapot mutatását...persze azt nem tudom valóban rejtve vagyok e..
Nem biztos, eléggé hülyeségeket is ki szokott jelezni.
Már mutatta azt másnak, hogy én percek óta gépelek, holott kiléptem az alkalmazásból. Az elérhetőség mutatása is ennyire valóságos, mindig mást mutat:D
Jelen! 😀
Tudjuk használni a Messengert Facebook nélkül is! 😀
Oly annyira, hogy a messenger a fb. része.:) A régebbi fb. chat-et váltotta ki.
Szerintem, ha nincs fb regisztráció, akkor a messengert sem tudjuk használni. (de erre majd rácáfol valaki:))
Passzolom a kérdést.:)
Mivel nálam mindig be van kapcsolva.
De az androidnál van egy olyan menüpont, ahol az alkalmazásokat lehet beállítani.
Van ott egy olyan, hogy "Értesítési pötty engedélyezése".
Hogy ez most az a pötty, ami megjelenik a fb oldalon jelezve, hogy online vagyunk, vagy a messenger üzenet aktív chatfeje azt nem tudom.:)
Mint mindenben az életben késleltetés van, minden rendszerben, legyen az (Viber, FB, Televízió és lehetne sorolni). Tehát 1-15 perces késéssel lehet számolni. Órákra visszamenőleg viszont biztosan nem.
Van lehetőség a beállításoknál, hogy kipipáld, ha valaki más lép be a nevedben akkor jelezzen az eszközödön.
További ajánlott fórumok:
- Instant messenger
- Letöltöttem a Windows Live Messenger új verzióját, és nem tud belépni! Mi a baj?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- A volt párom minek nézegeti a napom Messengeren?
- Hogyan szüntethető meg Facebook messengeren, hogy ne lássa xy hogy mikor voltam fent?
- Nincs Facebook és Messenger pünkösdhétfőn, mi történt?