Inkább szagolom bárki székletét, mintsem „illatosító”-val... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Minek osztottál meg másokkal ilyen infót magadról? De tényleg, minek??? Muszáj volt? Valahogy kikívánkozott belőled? 🙄🤔😮
Te csak akartál egyet polgárt pukkasztani anonim. Akkor meg ne csodálkozz, ha kritikát kapsz válaszul mindenkitől. Nincs élő ember, aki ebben melléd állna. Szagolgasd csak mások székletét, ha kedved tartja... 👃🤮
Mi lett volna, ha a tengersok eszetekkel becsmérlés, szardobálás helyett gondolkodtok? Ismét leszerepeltetek.
Szellőztessetek a 2. emeleten olyan vécét, amelyiknek nincs ablaka!
A "vallomás" nem tőlem származik, így szarral csak az foglalkozozik aki kiírta.:D
A többihez csak gratulálni tudok. A névtelenség sötétjében sok mindent megengednek maguknak a "vallomást" kiírók. Ilyenkor lehet másokat szarral dobálni. Ez a te egyik jellemvonásod. Az enyém rendben van.
Mi lett volna, ha a tengersok eszeddel elmondod az elején ,hogy allergiás vagy.
Akkor talán nem így állnak a témához.
De inkább nekimész mindenkinek.
Az a rossz hírem számodra, hogy semmit nem értesz, csak dobálod a sz@rt másokra, fennhéjázón minősítgetsz. Lehet, hogy az éjszakázásaid miatt van? Ha nem, fordulj szakemberhez, a jellemhiba javítható! Addig is nyugodjál le, attól jobban leszel!
Eszetekbe se jut, hogy allergiás vagyok a légfrissítőkben lévő vegyszerekre. :(
Értem már miért írtad ki ezt vallomásként. Névtelenül dobálod a sz@rt másokra.
Nyugodjál le, mert a jelzők, amiket használsz azok a te jelzőid. A te jellemzőid. Érted, ugye?
A leírt véleményemet továbbra is fenntartom.
Légfrissítő 1001 féle kapható már. Az, hogy te nem ezek közül választasz, hanem inkább maradsz az eredeti szagnál... orvosi eset.
Hűha! A saját jelzőidet aggatod rám?:) Bocs, de én nem szagolom senki szagát szívesen, ahogyan te azt a vallomásodban írtad. Használok ablakot, légfrissítőt.
Nem érzem, hogy bármiért is szégyelnem kéne magam.
De végsősoron mégsem ismerhettük meg a szempontjaidat.
Te csak egy másokat megbotránkoztató "vallomást" szerettél volna, sok bejegyzéssel.
Én nem soroltam szempontokat, csak elkönyveltem, hogy igen, vannak olyan emberek, akik a sz@rszagra vannak rákattanva.
Milyen szempontjaid vannak?:)
Léteznek olyan emberek, akik a mások által gusztustalanságnak tartott dolgokra vannak rákattanva.
Ha neked élvezetet nyújt, akkor csináld. Senkinek semmi köze hozzá.
Felkeresed a nyilvános vécéket is? Kocsmák, szórakozóhelyek mellékhelyiségeit is?
Az ilyen fosmenéseknek amúgy mi értelme?
Figyelem hiány?
Megbotránkoztatás?
Megnevettetni szeretnéd a népet, vagy mi? 🤔
További ajánlott fórumok:
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- A cékla elszínezheti a székletet?
- Szerintetek a tejcsokiból készült forró csoki megfogja a székletet?
- Hogyan szoktassam rá lányomat, hogy a székletét is a WC-be intézze el?(Most lett szobatiszta.)
- A sült gesztenye megfeketíti a székletet?
- A híg székletet mivel állíthatnám helyre?