Injekciós zsírbontás (beszélgetős fórum)
Sziasztok)
Valaki volt esetleg mostanában injekciós zsírbontáson?
Sziasztok!
Valaki aki esetleg mostanában volt és megosztaná a tapasztalatait?
SZia Katica :)
Meg tudnád mondani ,hol voltál injekciós zsírbontáson, melyíik Szalonban? Köszönöm!!!!
u.i.: a hatás meddig tart és ár? :)
Köszi :*
"Nem nagyon szoktam a hozzászólásokat kommentálni" - hogy tehetted volna??? Hiszen most regisztráltál. :DDD
Jaaaajjjj! Csúcsszupi, hogy külön ezért tetted! :DDD
Figyeltél az étkezésedre és nem fogytál? Hát ez nehezen hihető! Ha azt írtad volna, hogy zabáltál világba, DE!!! sportoltál és nem fogytál, na azt elhiszem. De hogy ha a kettő együtt jelen van, nincs olyan ember, aki nem fogy.
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam a hozzászólásokat kommentálni , de egyszerüen nembírom már szó nélkül a negatív gonoszkodó kritikákat.Én először 7 éve a fiam születése után voltam injekciós zsírbontáson. Világéletemben sportoltam, de mivel a terhességem vezélyeztetett volt az orvosom letiltott mindenféle sporttól. Így aztán sikerült 30 kg-ot felszednem a terhesség alatt. Ahogy telt az első hat hét a szülés után rögtön visszatértem a sporthoz, figyeltem az étkezésemre de hiába. Akkor döntöttem úgy, hogy kipróbálom az injekciós zsírbntást. Látványos átalakuláson mentem keresztül , de ehhez persze több kezelésre volt szükségem. Nekem a zsír a hasamon és a csípőmön rakodott le. Mérni soha nem mértem magam , de végre rámjöttek a ruháim és újra nőnek éreztem magam. Aztán teletek az évek sportolgattam is rendszeresen , de hiába, mert enni viszont nagyon szeretek és a kilók hol jöttek hol mentek. Ismét azt injekciós zsírbontás mellett döntöttem és ismét sikeresen lefogytam. Ez az én tapasztalatom! Nekem már kétszer segített!
Kiről pletykáltam? Jól vagy?
Egyszerű megjegyzés volt, mert vannak olyanok, akiknek véges a pénztárcájuk, nagyon el vannak keseredve és az utolsó reményüket egy ilyenben látják. Az ilyeneket egyébként büntetném, és ha utána olvasol a Ptk-ban, megérted, mire gondolok.
Amennyiben nked nincs probémád mért pletykálsz másokról és ilyen témákról! Olyan dologról beszélsz amiről azt sem tudod mi. Én nem teszek fel képetmagamról a netre és nem érdekel, hogy ez neked tetszik-e vagy sem.
Lezáva
Igazad van, semmit nem veszíthet az ember, csak jó sok pénzt! :DDD
Arc nélkül miért ne tehetnél fel képet? Nem az arcodból fogytál. :) Ki ismerne meg?
Nekem nincs rá szükségem, most híztam, 53 kg vagyok, babát várok.
De azt hiszem, egy olyan ember tudná igazán meggyőzni a fórumozókat, aki már átesett egy ilyen jellegű "eseményen" és valóban hatásosnak tartja. :) Többen is írták ugyanis, hogy nincs eredménye.
Miért nem kértek képeket azoktól, akiknek bevált?
Nem hiszek a módszerben, már csak azért sem, mert gondolj csak bele! Ha valóban van változás (7 kiló fogyás után nyakig felhúzni a gatyát? eltűnt a narancsbőr? ugyan már! :DDD), akkor azt mindenképpen büszkén mutogatnák, ha nem is a saját képek között, titkos naplóikban biztos. :)
Van, akinek csak ezen a fórumon van hozzászólása.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem a tapasztaltabbakhoz, hogy lehetséges-e az, hogy az első X kezelésen 0 (nulla) cm változás, és hirtelen egyszer csak beindul? Vagy nálam ez a módszer egyszerűen nem működik?
Köszi!!!
J.
További ajánlott fórumok:
- Ultrahangos kavitációs zsírbontás
- Ultracell ultrahangos zsírbontás - tapasztalatok
- 2 napja kezdtem el citromos vizet inni! Mikor indul be a zsírbontás? Keveset eszem!!
- Milyen mellékhatásai vannak a visszér injekciós kezelésének?
- Ultra gyors zsirbontás és testtekercselés
- Injekciós zsírbontás tapasztalatok