Ínhüvelygyulladás nem akar elmúlni, és fájdalomcsillapító sem hat. Mit lehetne tenni? (tudásbázis)
Borogatás inkább.
Jeges hűtést a hajszálerek lefagyása miatt nem javasolják.
( sok netes oldalt bogarásztam, ott olvastam valamelyiken )
Régóta van " gáz " a kezemmel. 4 féle krém kb kipróbálva, az utóbbi pár hétben.
( Tavaly az évvégi kb 1 hetes szünet alatt se múlt el, már akkor is baj volt ).
Ujjcsontjaim is fájnak, tenyerem " ég ".
( ég a kezem alatt a munka, írhatnám viccesen )
Körzeti dokim, remélem elküld ortopéd, reuma, ill megfelelő szakorvoshoz.
Semmitől se javul.... :(
Ha bemegyek ügyeletre, foglalkoznak velem?
Ne egerezz, ne gépelj! Azért alakult ki.
Szedhetsz, kenhetsz bármit ha tovább terheled, nem fog meggyógyulni vagy csak később és újra előfog jönni. Pihentetni és tehermentesíteni kell.
Kb. 1 hét táppénz.
Vegyél egy AMINOERG GÉL-t!Azzal kend be,napközben többször is bekenheted,mert átlátszó,és nem zsiros!Éjszakára bekened vele,vizes ruhával körbetekered,és fóliával beburkolod (folpackkal)hogy ne legyen vízes az ágynemű!
Gyógyszertárban,de gyógynövény boltban is kapsz!
Múlt hét óta van ínhüvelygyulladásom. Van rögzítőm, amit átlalában hordok. Kaptam izomlazítót, kenőcsöt, meg erős fájdalom csillapítót, ha nagyon fáj azt szedjem. Ma már 2-t vettem be, de ugyanúgy fáj...
Mellette napi 8 órát dolgozom irodában. Tehát gépelek, egerezek a nap nagy részében...
További ajánlott fórumok:
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Mik az ínhüvelygyulladás tünetei? Elmúlik magától vagy muszáj dokihoz mennem, ha igen milyenhez?