Mikor jöhet át a szomszéd leolvasni a saját vízóráját, ha az az én telkemen van? (tudásbázis)
Ikerház telek az igazából osztatlan közös tulajdon
Olvasgasd át, illetve ingyenes egy nem hiteles tulajdoni lap ami pontosan leirja kié mi, mik a jogok
Biztos hogy ikerház és nem osztatlan közös tulajdon?
Amikor tervezték, a mérnök is alaphelyzetnek vette hogy a szomszéd szó nélkül nézegetheti a vízóráját és átjárhat a telkeden,akkor is ha nincs megosztás
A saját mérőjéhez bármikor odamehet bármilyen okból
Megosztás egy másik dolog
Na, ez is.
Tiszta elmebeteg volt.
Már nem az, megnyugodott.
Végleg.
,,,Rendes,,, szomszéd.
Itt volt az utcában olyan, most a víztől függetlenül.
Feljelentette a szomszédot, mert az szigetelte a házat, és így a ő portája kisebb lesz.
Be se akarta engedni a dolgozókat.
Azért a szomszédoknak ennyi bele kéne férni.
Ki, mert csak utána kellene járni, ja, meg nyilván pénzbe is kerül.
Részemről ennyi.
Hol írta, hogy a garázs falán van a vízóra?
Elolvastad és értelmezted a fórumindítót?
"Adott egy ikerház, ahol a garázs fala közös"
Mondjuk azt én is csodáltam, de gondoltam így csinálták meg, ha már említetted a közös garázsfalat.
Ha az óra aknában van, mint más normális helyen, akkor totál mindegy, hogy egy ikerháznál milyen helyiségek fala közös. Kár volt belekavarni a garázs falát, mert csak zavarossá vált a kis történeted.
A tulajomnak nem csak egy lakasa van. A szomszed csaj kizarta magat egy bo hete. Bejott az en lakasomba a potkulccsal , kiment az erkelyre (az erkelyeink kozt csak egy szimbolikus ajto van, tuzvedelmi okokbol) es hazament.
Mi joban vagyunk.
Neked meg szerxodeseg kell, hogy legyen errol.
Meztelul napozol a garazsban?
Elol van a garazs, haul vagy oldalt az udvar. Nekem es nem jon ki.
Amugy meg minden merohoz mindenkinek van hozzaferese tudtommal.
Ezek úgynevezett ikerórák. A művek egyszer egy évben leolvassa és kész. Van csengő, telefon, beszélünk egymással.
FI ! Hogy fizetitek a díjakat? Ha az óra nem közös, lehet az ikerszomszéd garázsában is a sajátja. Nem? Ezt a szolgáltató tudja megmondani.
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Hogyan kell az Apator típusú előre fizetős mérőóra állását leolvasni?
- Meg tudná valaki mondani, hogy a hagyományos kalóriamérőt amit a radiátorra szerelnek, hogyan kell leolvasni?