Informatikusok segítsetek!! (tudásbázis)
Segítségeteket kérném miért nem tudok levelet el küldeni? vissza jön.
Köszönettel:
kitti49
: o
Na, áll leesve... Igazad volt... Pedig meg mertem volna esküdni rá... De akkor tényleg csak rémálmaimban szívtam azzal, hogy txt-nek mentette el és a böngésző a kódot adta vissza, nem jelenítette meg, amit kellett volna...
Elnézést mindenkitől!!
(Semmi gond, maradhat, ha neked így tetszem :D )
Bocs, nem megsérteni akartalak, csak becézni.
Elnézést. :-)
Az igaz, hogy vannak kivételek, pl. a .txt, .php, stb., de ha nem ezek a speciális kiterjesztések, akkor tökmindegy, a böngésző megjeleníti a tartalmát.
:-)
Na jó, nem mentegetem magam :D
Szakközépben használtam kb. utoljára Jegyzettömböt, de lehet, hogy csak rémálmom volt... És arra emlékszem...
(Meácska, ha kérhetem, vagy Timi :)) )
Macsek!!!
Ne csináld már....
Szövegfájl az, akármilyen kiterjesztést is írsz a végére. a böngésző meg fogja jelenteni akkor is, ha .kkk kiterjesztést adsz neki.
Ez csak egy megállapodás, hogy index.html a neve a kezdőlapnak.
Értem, mit mondasz, és te is érted, mit akarok kinyögni, csak nem jól fogalmazok... Ejnye... :(
De ha ott hagyja, hogy txt-ként mentse, akkor txt-t csinál belőle... Szerintem...
De keresek képet :D
szerintem ez teljesen otthon elsajátítós történet, de ma már nemigen írnak statikus html-t így kézzel, de elkezdeni tényleg itt kell.
javaslom, ha elakadsz később, ne a hoxán kérdezősködj, hanem pl prohardver.hu vagy prog.hu, mert itt az advanced kérdésekre kevesen fogjál tudni a választ (én pl egyáltalán nem értek a php-hoz)...
Hát én anno úgy csináltam, és jó volt :)
De akkor mindegy...
Nagyon igyekezni fogok, mert nagyon érdekel ez a dolog. Kerestem oldalakat, ahol html kezdőknek elmagyaráz mindent, és meg fogom tanulni.
Majd ha már jobban megy, tuti megyek tanfolyamra is.
nnya. az igazi programozó kézzel ír mindent notepdabe, úgyhogy jó uton jársz! :o)
nem mindenféle előregyártott programokat használ, amik helyette be akarják rakni a tageket... mert a fene tudja, micsinál a progi aztán a végén.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÚÚÚÚPPPII
Nem hiszem el!
Most jó. Eddig is jókat írtam, csak az a webkészítő vert át engem. Uhh Végre
MINDENKINEK KÖSZI MINDENT.....
További ajánlott fórumok:
- Mindent az informatikus könyvtáros-ról!!!
- Gazdasági informatikus képzés. Érdemes belevágni? Olyanok véleményét várnám, akik otthon vannak a témában.
- Sziasztok! segítsetek, milyen szakmát érdemes választani mostanában? pl.: asztalos, informatikus, gépészt, stb ...
- Melyiket érdemes elvégezni? OKJ-s szak. Gazdasági informatikus vagy informatikai statisztikus és gazdasági tervező?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- Tavaly előrehozott érettségit csináltam informatikából, és most be kell vinni a törzslapot, de nem találom. Ilyenkor mi a teendő?