Influenzára Algopyrin injekciót kaptam, amit meg kéne inni, nem lesz tőle bajom? (tudásbázis)
én teába szoktam meginni, pont a borzalmas keserű íze miatt. Ha veszel be mellé Ca tablettát, én 1000 mg-ot szoktam pezsgőtabletta formában, és még 1000 mg C-vitamint, sokkal gyorsabban jobban leszel!
Ez így egy isteni koktél: Algopyrin (vagy Kalmopyrin)+ Ca+ C-vitamin az utóbbi kettő nagy dózisban! Naponta 2x- 3x tényleg nagyon jó!
Meg lehet inni az Algopyrint, néha én is szoktam fejfájásra, csak tényleg teába vagy gyümilébe keverd bele!
Saját tapasztalat alapján viszont azt tanácsolom, ha van étvágyad, ha nincs, muszáj enni, különben a Curam őrületes hasmenést csinál.
Gyógyulj meg gyorsan!!!
Nyugodtan idd meg, de nagyon keserű!!! Kb. fél óra alatt szívódik fel ha megissza ill. akkor is, ha a fenekébe kapná. Csak a vénás a gyorsabb, de gondolom nem adja be magának :))
Jobbulást!
Minél hat gyorsabban, ha megissza?
MIntha benyomnák a fenekébe tűvel?
a szövődmények elkerülése miatt írják fel
Egyébként tényleg sokkal gyorsabban hat, ha az ember lánya megissza az injekciót, bár bitangul szörnyű az íze :)
Meg lehet.
Intenzívebb, és gyorsabban hat.
Nyugodtan,sokkal hamarabb hat
Igaz elég gáz íze van,valamivel keverd össze.
További ajánlott fórumok:
- Megfázás, influenza megelőzése
- Meghalt egy 2 éves gyeremek B típusú influenza miatt :(
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Haemophilus influenzae folyamatosan visszatérő fertőzés ellen tud valaki valami hatásosat?