Indesit WT82 mosógép - ki hogyan takarítja ki a mosószer adagoló tartályt? (tudásbázis)
10. tricse
2009. okt. 8. 01:47
kiveszed a mosószeradagolót és belefekteted egy éjszakára jó erős domestosos vízbe,hogy belemenjen a résekbe is--ha kell tegyél rá nehezéket! másnapra tökéletes!
Köszi! Mennyit szenvedtem idáig! Pedig a hideg zsíroldót sok mindenre használom, de ez nem jutott volna eszembe! :)
8. agis
2009. okt. 7. 18:29
én kb 3 havonta szoktam....
Köszi ki fogom próbálni. Most még viszonylag új a gépem. Milyen időközönként kell ecettel átmosni?
6. agis (válaszként erre: 5. - Simple)
2009. okt. 7. 17:24
A dobba, simán beleöntöm, így a csöveket is áttakarítja az ecetes oldat...és után a gépnek nagyon friss illata lesz. Cseppet sem ecet:)
Az ecetet is a mosószeradagolóba töltöd? Vagy a dobba? Nem lesz utána ecetszagú a gép?
4. sutoczkine
2009. okt. 7. 17:11
Az ecetes mosást én is most csináltam igaz csak 60 fokon, de a tartály réseibe ott maradt a fekete trutyi.
3. agis
2009. okt. 7. 17:08
Én gyártótól függetlenül hideg zsíroldóval takarítom ki a mosószeres-öblítős rekeszt...eddig mindig bevált.
Ha kivehető a rekesz, egyszerűbb, de ha nem vehető ki is befújom jó vastagon, majd ecetet töltök a gépbe (kb 2 liter 20%-at) és 90 fokos programot indítok. Ezzel mindig gyönyörű tiszta lesz a gép, és a ruhákat is tisztábbra mossa....
2. sutoczkine
2009. okt. 7. 16:22
A kérdésem az lenne, hogy ki hogyan takarítja ki mosószer adagoló tartályt? Totál be van feketedve és sehogy se tudom kitakarítani.
1. sutoczkine
2009. okt. 7. 16:21
Indesit WT82 mosógép
További ajánlott fórumok:
- Milyen rendszereséggel takarítjátok a lakást?
- Ki hogyan takarítja a tuskabint? Praktikák, tanácsok?
- Bilit mivel, hogyan takarítjátok?
- Hogyan takarítjátok és tartjátok tisztán a sütőt?
- Ki mivel takarítja a sütő belsejét? Valami olyan tisztítót keresek, ami fertőtlenít is, de nem túl erős vegyszer!
- Ki mivel takarítja az MDF konyhabútort hogy a zsíros ujjlenyomatok is szépen lejöjjenek?