Hogyan takarítjátok és tartjátok tisztán a sütőt? (beszélgetés)
Ma próbáltam gőztisztítóval, de nekem nem ez volt a tapasztalatom. Jött le zsír, de nem szedte le mindet, utána kellett súrolószerrel dörzsölnöm.
Te a gőztisztító melyik fejét használod a sütőhöz?
Legfölül is kitisztítja?
A hideg zsíroldót ismerem, nekem az sem jelenti a megoldást. És a legnagyobb bajom itt is azzal van, hogy a sütő tetején lévő grillrácshoz-ami nem kivehető (fűtőrács)-, nem férek hozzá és felfelé sikálni nagyon nehezemre esik.
Valaki próbálta már gőztisztítóval? Elégedett?
Ami engem illet, inkább 100x kitakarítom a WC-t, csak a sütőt ne kelljen...
Fél éve vásároltuk a légkeveréses sütőnket, tehát még kilátszik a sütő oldala és alja a ráégett zsírtól :-), na jó, viccet félretéve, már takarítgattam egy-egy sütés után, de makulátlanul sosem sikerült, hiszen a tetején a grill rács között lehetetlen kitisztítani plusz a rácsra égett cuccot is. Nem férek hozzá, mert a sütő kinyitott ajtaja hátráltat, nem is látom jól mi van felül...így is elemlámpát használok (mit elemlámpát, szinte reflektort!), hogy jól lássam a sütő belsejét. Minden bizodalmam a gőztisztítóban volt, de ma ez is kudarcot vallott. Én vagyok béna? Légyszi adjatok tanácsot, írjátok meg ti hogy csináljátok!
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Milyen rendszereséggel takarítjátok a lakást?
- Mennyire tartjátok normálisnak, hogy 3 hónapos csecsemő kezét fogdossák és puszilgatják "idegenek"?
- Nem tartjátok túlzásnak a pedagógusok szabadnapjainak számát?
- Fontosnak tartjátok-e gyermekeitek életében a konfirmálást, bérmálkozást?
- Régi fürdőkádat milyen takarítószerekkel tartjátok tisztán?