Immunerősítés ovikezdés előtt! Mivel? (beszélgetés)
Nem nagy szám, az összetételét kell nézni.
Nálunk semmit nem hatott.
A JutaVit immunkomplex többet ér, és csak 1500 ft a 45 db-os rágótabletta.
Én már megbántam, hogy nem kezdtük el hamarabb szedni a Bérest, mert sok betegeskedéstől szabadulhattunk volna meg. Régen a kisfiam nagyon hamar elkapta az influenzát, és egy kis lehűléstől is már megfázott. Amióta szedi, jóval kevesebbszer betegedik meg, és mi is csak ezek után kezdtük el alkalmazni a férjemmel.
Én orvos megkérdezése nélkül kezdtem el adagolni a gyerekeknek. Bízok a gyógyszerészekben, akik ezeken dolgoznak. Nagy bajunk nem lehet ezektől a nyomelemektől, ha a leírtaknak megfelelően szeded.
Sziasztok!
Én is pont oviztatás előtt állok, és erősen gondolkozok valami kiegészítésen. Szerencsére a természetes vitamin bevitellel nincs probléma, nagyjából mindent szeret a leányzó.
Egyenlőre nem tudom merre induljak, mert mindig mindet hall az ember, és így próbáljon meg helyesen dönteni az ember.
Nem a betegséget szeretném elkerülni (persze ez lenne a legjobb), hanem hogy netán megbetegszik akkor minél előbb meggyógyuljon.
Előre is köszönöm a tanácsokat :)
Sziasztok!
Én sem szeretem a "mű" vitaminokat. A férjem mindig mondja is: na ezt is a vegyiparban gyártották!:-
Mi a kék-zöld algát használjuk immunerősítésre.
Igen, sajnos ez így van.
Kiegészítésre mindenképp szükség van a téli időszakban szerintem is.
Cebion, MultiKid szirup.
Jól teszed, ha felkészíted kisfiad szervezetét, így ha mégis elkapna valamit könnyebben legyőzi a szervezete a betegségeket.
Én hiszek a vitamonokban, főleg mivel az orvosaink is ajánlják, akikben 100% megbízom.
Tavaly ősz óta adok Cebion multit a gyerekemnek, és azóta EGYSZER SEM volt beteg, egész télen még az orra sem folyt, pedig az ő immunrendszere gyengébb az átlagnál.
Igen, ez így van. Én is mindig féltem, hogy betegek lesznek adtam pl a c vitamint és utána mindig betegek lettek!!
Másfél éve SEMMI vitamint nem kapnak! Az eredmény: a fiam tavaly 2-szer volt beteg, a lányom egyszer.
Az idén is talán egyszer...
Azelőtt a fiam 2-3 hetente beteg volt. Az én gyerekeim is csak almát esznek és banánt, legalábbis most ősszel ( a szőlőt sajna nem szeretik). Mondjuk nyáron ettek szilvát és dinnyét meg barackot.
:))) Azt gondolod?
Csak az a baj, hogy annyira nem eszik gyümölcsöt és zöldséget, hogy fejre is állhatok nem eszi meg. Az almán és a banánon kívül semmit nem hajlandó még megkóstolni sem!
ribomunyl. :)
mindenkinek más válik be, egyik sem fog ártani, és próbálkozni lehet.
Semmivel, mert akkor könnyebben beteg lesz. Nem vicc, tapasztalat.
Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt és hagyd, hogy magától alakuljon ki a kis szervezetében az immunitás. Ezeket a mesterséges vitaminokat, kerüljed, mert ez csak a gyógyszergyáraknak kedvez, a gyerekeknek nem. Ja...és a felnőtteknek sem.
Szia! A lányomnak én már tavaly és idén is a FLP-s barackos gélt és a kidset (rágótabletta) adtam, nagyon jók! Persze nem azt mondom,hogy 1x sem volt beteg, de nem sokszor és nem vészesen.
Meg az étvágyat is kicsit felfokozza, már ha Nálatok van erre szükség.
További ajánlott fórumok:
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Okozhat bőrrákot a szolárium? Van valami krém, amivel be kell kennem magam szolizás előtt?
- Szállodában kapott hálós vagy fa kiságyat mivel törlitek le, mielőtt a babát beleteszitek aludni?
- Immunerősítő, vitamin ovikezdés előtt? Ellene, mellette.
- Természetes immunerősítés gyerekeknek? Mivel, hogyan?
- Tényleg létezik olyan oltás, amit ovi előtt javasolnak? Állítólag valami nagyon jó immunerősítő.