Természetes immunerősítés gyerekeknek? Mivel, hogyan? (tudásbázis kérdés)
Még csak most kezdte el szedni,hónap végén kezdjük az ovit,úgyhogy olyan október végére már okosabb leszek,ha elfelejteném írj rám priviben és megmondom mit tapasztaltam addig.
Én innen Manó mannát rendeltem ami egy savanyú lekvárra hajaz,nekem nagyon ízlik,gyereknek kevésbé,de egy kis kenyérre kenve vagy kekszre,simán megeszi.
Másik az Emóció,ezt rostos gyümölcslébe keverem,meg is issza,szerintem ennek nincs jó íze,de az én gyerekem olyan,hogy bármit lenyel,ha azt mondom,hogy muszáj,mert...
De nem olyan rossz az ízük,hogy ne lehetne egy kis csellel beléjük diktálni,mondom a Manó mannát kiskanálról szopogatom,szerintem nagyon finom a savanyúsága ellenére.
Szia, bar az en lanyom még csak 8 hós, nekem az első perctol kezdve azt mondogatja a gyerekorvos, hogy minnél többet legyen szabad levegőn a gyerek, annal jobb immunerosites nincs... Januar vegen szuletett, nem volt még 2 hetes és mar vittúk ki, aprankenet egyre több időre, par het mulva mar órakat aludt a teraszon jol beoltoztetve. Azota sem telt el nap hogy nem volt levegőn legalabb 1-2 órat, meg esőben is kimegyunk. Igaz még csak 8 hónapnyi tapasztalat alapjan, de sosem volt még beteg, megfázva is csak ugy, hogy egy nyári ejszaka nem oltoztettem fel elegge, reggelre taknyos lett, de masnapra mar nem volt semmi baja.
Ebből en ugy gondolom hogy egyelore jo az immunrendszere (persze ez koszonheto az anyatejnek is talán).
Na nem rizsázok, én a kintlétre voksolok, mint termeszetes immunerosito :)
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen természetes immunerősítőket ismertek?
- Mivel ápoljuk szobanövényeinket természetes módon?
- Az Echinacin tényleg jó gyerekeknek immunerősítésre?