Imádkozzatok értünk, kérlek! (beszélgetés)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
Szenteltessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te országod,
Legyen meg a Te akaratod,
Amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket
add meg nekünk ma,
És bocsásd meg vétkeinket,
Miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek,
És ne vígy minket kísértésbe,
De szabadíts meg a gonosztól.
Mert Tiéd az ország,a hatalom és a dicsőség,mindörökké.Ámen.
Szia Globus!
Nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám.Hát az életem gyökeresen megváltozott,hiaba a nagy család, a veszteség túl nagy,nagyon hiányzik a férjem.A fájdalom serintem soha nem múlik el, ebbe csak beletöródni lehet.Nagyon féltem az ünnepektöl, ezen is túl vagyok,ez volt az elsö családi karácsony, gyerekeekkel, unokákkal.Fájdalmasan furcsa volt.Neked is boldog karácsonyt kivánok.
Kedves Bubi!
Remélem, hogy szíved fájdalma enyhült, és unokáid társaságában, örömben tölthetted az ünnepet. Áldott karácsonyt!
Drága Bubi!
Bárcsak tudnék segíteni, nagyon szívesen tenném!
Szeretetben, egészségben
legyen részed egész évben.
Légy szerencsés, vidám, boldog,
felejtsd el a bút, és gondot.
Kezdődjön hát egy új élet:
legyen békés, boldog éved!
Kedves Bubi! Jó egészséget, kitartást, türelmet, sok szerencsét kívánok az új esztendőre szeretettel, Neked és családod minden tagjának.
Szia!
Csak egy gyogyszer van erre az idö! Probálj megnyugodni,és munkába temetkezzél,mert segit.A jo isten veled van.És párod is lelkiekben.Sajnos nem mi határozzuk el,hogy mikor pihenünk meg.
hát nem is igen tudunk mit irni...
próbáld összeszedni magad az élő ember munkába temetkezik és igy még gondolkodni sincs ideje ..az idő talán ha egyáltalán orvosság lehet erre...
nagyon sajnáljuk a történteket.. és ebben téged..
Sziasztok!
Nem irtam nektek, nagyon megviselt a temetes, a halottak napja, räadäsul most volt Imre nap, a ferjem nevnapja.Nehez helyzetben vagyok, räm maradt a felig felujijtott häzunk befejezese, egy nemetorszägi kft,amit nekem kell mostmär vezetni.Mindez ugy hogy egy nap 20 orät sirok.Kethetente jovok ki Nenetorszagba, rengeteg munka szakadt a nyakamba, keptelen vagyok megnyugodni.Nagyom el vagyok keseredve,naprol napra rosszabb.Nem kivänom senkinek, hogy megtudja, ez milyen borzaszto.Elni sincs kedvem, es megis kell.Minden megvältozott,csak a hatalmas üresseget erzem es kegyetlen fäjdalmat.De nagyon jol esett, hogy gondoltok räm es köszönöm a jeleket.
imádkozni sose felesleges... most hallottam épp
Erőss Alfréd: Könyörgés
Uram!
Nem magamért imádkozom.
Ez a legnehezebb imádság.
Nagy terhem van. A népemet hozom.
Már meginognék, mint a nádszál,
de erőt önt belém a bizalom.
Láncszem vagyok.
Velem imádkozik a népem:
a magyarok a földön és az égben.
A láncot tartják erős angyalok.
Imádkozik az ország.
Hozzád emeli, Isten, e nép arcát
és színed előtt könyörögve ellép.
Uram!
Az egyetértés nagy kegyelmét
Add meg nekünk, add meg nekünk!
Legyen az mindennapi kenyerünk.
Amen.
Szia Bubi!
Hol vagy?
Nem jössz már ide többet?
Légy nagyon erős Bubi!A jó Isten nem hagyott el ne aggódj, sokszor nem értjük miért történnek dolgok, ennek biztosan így kellett lennie.Az élet rendje, hogy el kell búcsúznunk egymástól.A hited maradjon meg és figyeld meg milyen sok erőd lesz az ilyen nehéz időszakokban!Légy boldog és adj sok szeretet azoknak, akik a legfontosabbak a számodra, a férjed is ezt szeretné látni fenntről!Légy erős!Kívánok Neked nagyon sok erőt, egészséget, sikereket és boldogságot!
A jó Isten vigyázzon Rád és szeretteidre, és adjon Neked nagyon sok erőt!
Végig veletek voltam és nagyon sajnálom,hogy így alakult.
Még egyszer fogadd őszinte részvétem.
Sok- sok erőt,jó egészséget, kitartást kívánok neked!
Idővel enyhülni fog a fájdalom, meglátod. Így kell lennie. Ő sem akarná, hogy bánatba temesd az emlékeid.
Az élőknek szükségük van rád. Új időszámítás veszi kezdetét...
Őszinte részvétem!
Sajnálom:(((((
Imadkozom Erted,hogy Isten erot adjon Neked.
Amikor egy ev alatt 17/18 evesen elvesztettem a szuleimet nekem egy mondat nagyon sokat segitett...:
Ha Isten bajt ad,erot is ad,hogy elviseljuk.
Sok erot es kitartast kivanok Neked.
Együtt érző szeretettel gondolok Rád.kedves
Bubi,a többiekhez csatlakozva.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- Szenvedek az utolsó kilóimmal!Érezted ezt TE is?Ha igen, kérlek csatlakozz hozzám és támogassuk egymást!
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Kérlek bennetek, imádkozzatok a kislányomért!