IM Ifjúsági magazin (beszélgetés)
"Én tini koromban ezt a könyvet olvasgattam:Ros Asquith:Aggódó tinik kézikönyve. "
Ú,az nekem is megvolt :) Hogy is hívták a csajt benne?Scarlett????Mondjuk elég elvetemült egy könyv :D
Én nagyon szerettem az Im-et,szerintem nem volt benne semmi kivetnivaló,bár ha ma kerülne a kezembe biztos jókat mosolyognék rajta.
Biztos vannak tiniknek szóló könyvek,meg kell nézni.
Szia!
Én tini koromban ezt a könyvet olvasgattam:Ros Asquith:Aggódó tinik kézikönyve.
De több része is van.Kicsit olyan mint az Adrian Mole naplója.
Mivel mostanában én sem láttam, érdekel, hogy való-e egy 12 éves lánynak? Bár nem szívesen venném meg..
Egyébként nem tud valaki, valami jó kis könyvet, ami a mai tiniknek tartalmaz tanácsokat, ötleteket mindenféle témában? AZ én időmben volt a Kétbalkezes kamaszlányok kézikönyve. Én nagyon szerettem. Van most valami hasonló?
Mostanában nem láttam IM-et, de annak idején úgy negyedikes korunkban már olvasgattuk ezt az újságot. Akkor nagyon szerettem, bár sok badarságot is tartalmazott.
Miért kérdezed? Ha azért, hogy olvashatják e gyermekeid, akkor én azt mondanám, hogy inkább valami jó könyvet olvasson:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, ha egy ifjúsági könyvet direkt sok helyesírási hibával írnak meg?
- Gyermek és ifjusági felügyelő tanfolyamra járt már valaki?
- Ajánlanátok ifjúsági regény, ami angol nyelven íródott?
- Ismeritek a Geronimo Stilton ifjúsági könyveket?
- Végzett valaki Gyermek- és ifjúsági felügyelő tanfolyamot?
- Milyen kérdésekre lehet számítani ifjusági és gyermek felügyelő felvételin?