Gyermek és ifjusági felügyelő tanfolyamra járt már valaki? (tudásbázis kérdés)
Azért jelentkeztem rá,mert ez volt az egyetlen induló tanfolyam ami gyerekekkel kapcsolatos és az érdekel.
Szerintem csak nyerhetek vele ha elvégzem....
Amúgy nem értem,ha valaki nem tud érdemben hozzá szólni a kérdéshez akkor miért teszi?
Amikor én jártam, sok félét tanultunk. Pedagógiát, pszichológiát, törvényeket, egészségtant. Ilyeneket.
Gyakorlaton kb. 1 hetet voltam állami gondozott ifjúsági otthonban, ahol csak részt kellett vennnem mindenben, és leírni minden napomat. Nyomasztó hely volt, nem tudtam volna ott dolgozni. A gyakszi másik hetét oviban töltöttem, ami annyira tetszett, hogy elvégeztem az óvóképzőt, és dolgoztam is óvónőként. Most Gyesen vagyok a gyerekeimmel, de óvónőként szeretnék dolgozni.
Én azt javaslom, ha nagyon bejön ez a szakma a tanfolyam után, akkor mindenképp diplomázz is le belőle (pl. szociális munkás, vagy szoc. pedagógus szakon), így többszörösen nagyobb esélyed van, hogy munkát kapj.
De több kollegám csak ezzel az okj-s bizonyítvánnyal kapott munkát, és munka mellett diplomázott le.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Február 9-én kezdi még valaki a kisgyermek gondozó tanfolyamot az interneten keresztül?
- Végzett valaki Gyermek- és ifjúsági felügyelő tanfolyamot?
- Ifjusági és gyermek felügyelő OKJ képzéssel milyen téren lehet elhelyezkedni?
- Milyen kérdésekre lehet számítani ifjusági és gyermek felügyelő felvételin?
- Az Állam által finanszírozott ált. gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás ugye nem egyezik az ovi/sulikezdéskor ajánlott biztosítással?
- Bébiszitter, gyermekfelügyelő lennék