Ilyen volt, ilyen lett (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ilyen volt, ilyen lett
szia!
Küldenél nekem képet az új szekrényről?
itt,vagy a dubadri@freemail.hu címre
köszi
Szia!
Én sem találom a képet a képeid között, pedig én is épp most akarok szekrényt "frissíteni"
Üdv DE.vi
Szia!
Ügyes vagy!Jó lett így szekrény!Nekem is vannak meg hagyva fiókos-pakolós részek ebből a szekrényből! :-)Csak nekem lányaim vannak,és és rózsaszín-fefér kockás tapéta van rajta!Szerencsére még azt is akciósan vettem a Lidl-ben.
Egyszerű de nagyszerű!Mégegyszer gratula!
Üdv:Ani
Ez nagyon jó ötlet! Mi is szeretnénk valahogy a szekrényt átvariálni, de B.a.l.l.a bútor révén nem sok lehetőségünk van. Meg esik is széjjel. :( De gondoltunk rá, hogy vágatunk rá ajtót, és kicsit átvariáljuk a férőhelyeket. :)
Az hasznos, ha szakember van a családban. :)
Szép napot!
Zsuliett! Azt hiszem olyan bútorról írtál amilyen nekünk is van.
Én is rühellem, de nincs más mint ez.
Az egyik elemét a nagylányom a vőmmel szétszedte, és rátette a vállfás tetejére. Az aljából kiszedtem a lábát, és görgőt szerváltam rá a lábak helyett, 4 - 4 csavarral kellett rögziteni. Persze a csavarok helyét egy szöggel, kalapáccsal " kilyukasztottam ".
Így be tudtam tekerni könnyen.
A leszerelt elem is ezt kapja, 4 görgőt. És lesz egy szekrényem a konyhába. ( ez még csak ezután készül )
Amibe a görgők már bennt vannak ez most a tv állvány.
Ugrás a teljes írásra: Ilyen volt, ilyen lett
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Pozitív lett a treponema pallidum, volt valakinek ilyen?
- Ismerkedtetek már neten? És mi lett a vége? Milyen volt az első találkozás?
- Vágattad már rövidre hosszú hajad? Milyen volt, milyen lett?
- Magas AFP érték (3, 5) volt valakinek ilyen? Babának lett valami baja?
- Kinek, hányadik napon lett "kétcsíkos" a terhességi tesztje, és milyen erős volt?