Ilyen órarendet milyen oldalon/appban lehet elkészíteni? (tudásbázis)
Ez nem tudhatjuk. Gondolom azok készítenek több osztályra vonatkozóan is órarendet, amit a linken láthatunk a Vörösmarty Mihály Gimnázium oldalán.
Nem is értem, miért nem ott érdeklődik, hogy hogyan, mivel készült az órarend, ha már annyira tetszik neki.:)
Már bocsánat, de szerintem egy táblázatkezelő, dokumentumszerkesztő, levelező rendszer ismerete alap kéne legyen nem csak a tanárok, de minden hivatalnok részére.
Most töltök egy nyilatkozatot, amit .docx formátumban le lehetett tölteni egy hivatal oldaláról. Szerintem aki azt összerakta alap szinten sem értett a szerkesztőhöz. És ezt kitették a weboldalra.
Szóval, nem, nem kell mindenkinek értenie hozzá.
Mi az ilyen? Mi a cél? Mennyi időt/ esetleg pénzt akarsz, tudsz rászánni?
A saját, fix órarended kialakítása a cél vagy egy komplett szervezet sok szempontból kötött órarendjének a kialakítása, összehangolása mondjuk h.lyebiztosan?
A kettő nagyon más kategória.
További ajánlott fórumok:
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- Ha sok lett a rakott karfiolhoz az elkészített darált hús, mit lehet belőle készíteni?
- Milyen sütit lehet elkészíteni kerámia sütőtálban? (Receptötleteket várok)
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)
- Somlói galuskát mennyivel hamarabb lehet elkészíteni úgy, hogy ne ázzon szét?