Ilyen mentes, olyan mentes, minden mentes (beszélgetés)
Nem. Fizetősen csináltattam, 70 ropi 🤔🙈 Ez otthoni vérvételes, ujjbegyből, Foodtest.
Szerintem se ér semmit... olyan érdekes dolgok jönnek ki, ami nem lehet igaz.
Köszi!
Csak kíváncsiságból csináltatnám meg, mert ugye nekem gyerekkoromban voltak ilyen nyavajáim;)
Elvileg kinőttem.
Én is eszek mindent;)
IgG allergiatesztet hogy csinálnak és hol?
Vérvétel? Háziorvos nézetheti?
Tojást direktben nem eszel, oké, de nem eszel semmit, amiben tojás van, vagy tojás valamije van (készétel pl), vagy olyan helyen készült, ahol felhasználnak tojást, vagy tojás valamelyik részét?
Én nem vagyok meg tojás nélkül.
Szeretem is, meg kell is.
Egy IgG allergiateszt ugyan kimutatott nálam teljes tojásintoleranciát, de teszek rá. Eszem a tojást és nincs is bajom tőle.
Én is ezt mondtam, míg rá nem jöttem,mennyire fontos kötőanyag.
Összes pótlék csak a tömeget helyettesíti, a fehérje kötőanyag tulajdonságát nem. Sült banán, lenmag, almaszósz, csicseriborsó és társaitól nyugodtan lepotyoghat a panír, széteshet a sütemény sütés után. Összeállítani velük jó, csak másképp viselkednek.
Tisztán sosem ettük a tojást, szóval maga a tojásétel nem hiányzik.
Igen!?
Én úgy tudtam, hogy csak a gyerekkorit lehet kinőni.
Jó lenne tudni, hogy ezek a tünetek intolerancia miatt vagy allergia miatt jönnek elő.
Ha nem allergia, akkor ki kellene próbálni, hogy még mindig jelentkezik e kiütés a tojás fogyasztása után, ha allergia, akkor én nem próbálkoznék.
Mikor volt ez? Ha nem gyerekkorodban, akkor nincs esély rá, hogy kinődd!
Hagyd az egészet!
Értem.
Ring klinika. Dr. Juhász
Nyugodt szívvel ajánlom
További ajánlott fórumok:
- Vitamentes fórum mindenről
- Tud valaki jó és kipróbált natúr vagy biokozmetikumot ami minden vegyszertől és mesterséges adaléktól mentes?
- Gyermekmentes fórum, jöhet minden
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Holnap, (2009.06.27.) tényleg minden Áfa mentes lesz a Saturnban? Hallott erről valaki, valami biztosat?
- Minden katás mentesül márciusban az adófizetés alól?