IL Makiage sminkiskola (beszélgetés)
Nagyon viccesek ezek az ajnározó szövegek. Az egész cégpolitika az egyszerű emberek bepalizására megy, mind a vásárlók, mind a "sminkesek" kárára. Azt csak a magyar ugaron lehet eladni, hogy ők mekkora nemzetközi professzionális cég: sehol senki nem jegyzi őket külföldön, senki nem használja az amúgy kritikán aluli cuccaikat, csupán néhány átvágott nő. A "sminkesek" meg annyira sminkesek, hogy megkajálták a nagy tanfolyamos maszlagot, elköltöttek rá egy vagyont - vélhetően a szüleiktől kölcsönkért pénzt, mivel a huszonévesek nem rendelkezhetnek ekkora tőkével (vagy ha rendelkeznek, akkor nem fognak elmenni dolgozni, mert alapból tehetősek). Aztán miután elköltöttek egy csomó pénzt, elkezdenek "dolgozni", hogy megmutassák: ők "sminkesként" el tudtak helyezkedni, közben meg rabszolgamunkát végeznek fillérekért. A tanfolyam töredékét sem tudják visszakeresni, de csinálják egy ideig, amíg végre be nem vallják a szüleiknek és maguknak, hogy végeredményben bepalizták őket. A cég beijedt az internetes nyilvánosságtól, ezért elkezdtek beregelni mindenféle fórumra dicsérgetni magukat, de ezt szerintem csak tapasztalatlan, hiszékeny emberek nem látják át. A legnagyobb, hogy autodidakta smink-kedvelők le tudják olvasni a címkéről, hogy egészségtelen és rendkívül olcsó kőolajszármazékokkal van tele minden termékük - erre beregisztrálnak "vegyészként" és elmondják, hogy ők vegyészek, ők már csak tudják, mi a jó. :D
Személy szerint nagyon szeretem a termékeket, mert szépek és tartósak. Szívesen jártam végig a tanfolyamot is, sokszor előfordult, hogy nem tudtam időben fizetni és mindig megértőek és segítőkészek, együttműködőek voltak velem. Nem mellesleg nagyon sokat tanultam, szinte profi szintig fejlesztettem a sminktudásomat. Csak ajánlani tudom mindenkinek akit egy kicsit is érdekel ez a szakma, itt profi eszközökkel és termékekkel lehet találkozni, és ezek használatával lehet megtanulni profi szinten sminkelni. ÉN NAGYON SZERETEM!
Erőszakos gerillamarketinget folytató idegeneknek ideje hazatávozni!
röviden és tömören ennyit róluk:
[link]
a termékeik jelentős része viszont nagyon jó. van néhány szemfesték és pirosító palettám, amiket nem nagyon használok ki, inkább az egydarabosokkal dolgozom, és persze van két kedvenc palettám, azokról nem mondanék le. :) de mivel én kicsit másfelé mentem, ritkán sminkelek, amiket eddig nem használtam, ezután se igen fogom, ezek tényleg inkább profi felhasználásra valók. tehát ha érdekelnek paletták, írj. nem vadonat újak (ez csak azt jelenti, hogy van olyan szín, aminek a felszínén látszik, hogy már hozzáértem, de egyébként majdnem új, a legtöbb elemet egyáltalán nem használtam), ezért természetesen sokkal olcsóbban adom, mintha a cégnél vennéd meg. ha ismered ezeket a palettákat hallomásból vagy látomásból, akkor információ lehet számodra: van kék, lila, zöld, narancs és piros-bordó palettám. írj, ha érdekel valamelyik! :)
nekem nem jött be. egy nagy átverés az egész....
Sziasztok Lányok!
Elvégeztem az első szintet, hogy megtanuljam magamat sminkelni. Jelenleg itthon vagyok a kisbabámmal, ezért nincs kihasználva a sminktáskám :( alig használtam a termékeket, gyakorlásra vizsgamodelleken és azokat amik jól állnak a színtípusom szerint, ezért bontatlan termékeket is tartalmaz, ecsetkészletet is jár hozzá és kettő db alig használt paletta. Ha vkit érdekel írjon priviben!:)
Én ajánlom a tanfolyamot mindenkinek.
Ha valaki sminkes szeretne lenni, akkor azt nem lehet 1 nap alatt megtanulni gondolom tudjátok...
Az oktatóknak utána lehet nézni,mindegyik tett már le valamit a sminkelés területén.
Szóval a tanfolyam több szintes. Az alapképzésen megtanulhatsz mindent, ami a sminkelés alapjaihoz tartozik mind elméletben mind gyakorlatban.
Alapozás,pirosítás,szemöldökformázás,füstös szem,rúzsozás stb.
A további szinteken pedig megtanulhatsz öregíteni,fantázia sminket készíteni,horzsolást sebeket készíetni.
Szerintem érdemes személyesen ellátogatni hozzájuk,és érdeklődni.
Én nem rombolom az imidzsüket! :)) nekem tetszett! sminktanácsadáson is voltam náluk, és a sminksulijukat is elvégeztem, ugyan csak az első szintet, de az is valami! én élveztem! hozzá kell tenni, hogy valóban nem olcsó, de szerintem ha elhivatott vagy, megéri! én minden kreatív csajnak tudom ajánlani!
Biztos valamelyik Il Makiage-os szólt, hogy rombolják az imizsdüket :D
Nini, hova tűnt a hozzászólásom???
Hát, azért sztem keress még rá a neten. Nem csak én tapasztaltam ezt.
Jah, más lehetett a baj. Pl? Talán mert nem azt kaptam, amit kínáltak.
Én se tapasztaltam ilyet... nekem még a legnagyobb melegben is megmaradt a sminkem. Az Il Makiage tartós, és jó minőség. Nekem is bevált.
Valami más lehet akkor nálad a baj, ilyet még soha senkinél nem hallottam... az egyik legjobb minőség itthon az Il Makiage, főleg tartósságában, és abban, hogy sosem csíkozódik! ... nekem legalábbis sosem volt vele gondom... :)
Kinek a pap, kinek a papné....
Rólam lefolyt szó szerint az alapozó. A szemhéjpúder összeugrott... 2 óra alatt.
Hát én nem értelek Titeket csajok, nekem nagyon bejött, élveztem, és azóta is használom az Il Makiage-t! Nekem nagyon bevált, mindig és minden helyzetben számíthatok rá :))
Engem is volt, hogy VASÁRNAP ESTE 9KOR hívtak...mivel előtte nem vettem fel nekik, ezért rejtettről próbálkoztak.
Én ma voltam náluk termékbemutatón. De nagyjából hasonló a véleményem...
Nekem nappalra picit erős volt a smink.... Gondoltam majd megkérdezi a lány, hogy mégis milyet szeretnék, de csak rámkent egy lila árnyalatot. Hát jó... Szépen nézett ki, csak nem tartós. Rólam olvadt le az egész... Igaz nekem zsíros a bőröm, de azt mondta a lány, hogy kifejezetten jó zsíros bőrre, sőőőt, 3 hét alatt még rendbe is hozza. Hát én inkább kihagytam. Aztán lehet csak rólam csúszott le a mázolmány. Nekem annyira nem jött be. Alig vártam, hogy lemossam.
A sminktanácsadásra részemről nem éppen a "rendkívüli" jelzőt használnám, nem volt csúnya, amit csináltak, csak éppen ennél különb sminket teszek fel magamnak mindenféle szakképzettség nélkül. A termékeik pedig - amit rám kentek legalábbis - nem annyira tartósak, mint pl. egy MAC vagy Kryolan, az alapozó állaga szintén nem valami szerencsés, kimondottan rossz volt a bőrömhöz érni, amikor rajta volt.
Örülök neki, hogy szakmában dolgozol. Ez egy jó hír. Ezek szerint te is csak ajánlani tudod az Il-makiage sminksulit:D
Húhh először csak az első szintet, mert még tanultam mellette, és utolsó éves egyetemistaként nem nagyon volt időm sajnos... de azóta végig megcsináltam, és nem bántam meg! be kell vallanom, sminkesként könnyebben el is tudtam helyezkedni, mint amúgy a diplomámmal... ;)) és te? :)
Tudtam...:) csak az tud róla így beszélni, aki tanult az Il-makiage-nál. hány szintet végeztél? ha gondolod priviben is válaszolhatsz:)
A kérdés nekem szólt Maja! ;)) jól van viccelek! :)) amúgy örülök, hogy nektek is bejött az Il Makiage! kérdésedre válaszolva Szabina, én is náluk végeztem!
Szia Igen! én is Il Makiage tanfolyamot végeztem, és nagyon szerettem! amúgy is a sminkek szerelmese voltam mindigis, tipikusan az a kislány, aki már három évesen sminkelni akart! :)) aztán most már bőven 3 után megtaláltam az Il Makiage-t, elvégeztem a tanfolyamukat, imádom őket, valóra váltották az álmomat, most már szakképesítéssel sminkelhetek :)) végre! csak ajánlani tudom minden csajnak, akit érdekel a divat és a sminkek világa!
Szilvi, te is az Il-makiage-nál tanultál??? :)
Az Il-makiage minden szempontból megéri a befektetést:) kiváló a termék, rendkívüli a sminktanácsadás:), és profi a tanfolyam:) Love il-makiage:):):):)
Az IL MAKIAGE tanfolyamot pedig igen, nagyon ajánlom én is, csatlakozva az előttem szólókhoz! Főleg a cég világszerte való elismertsége, színvonalassága, és profizmusa miatt! Valóban nem olcsó, de abszolút megéri! Vágj bele bátran, nagyon izgalmas lesz ;))
Szia! Szerintem bármikor nyugodtan menj be a Westend Il Makiage boltjába, ott biztosan tudnak neked az esküvői smink-dologban segíteni!! Hihetetlenül profi, jól képzett és nagyon aranyos sminkeslányok vannak bent! Barátnőmnek is ők készítették a sminkjét a "nagy napra" tavaly nyáron! csodás lett! ;)))
Imádom az Il-makiage-t:) megbízható, és színvonalas cég...:)
Az Il-makiage tanfolyamot, csak ajánlani tudom...MINDENKINEK! én is itt tanultam, és ebben is dolgozom...nagyon jó referenciát nyújt, csak pozitívat tudok írni:)