Ikrek és iskolaérettség (beszélgetés)
Szerintem a lehető legjobb döntés,h.maradnak.Ez egy nagyon erős kötelék,mely az anyaméhben kezdődött...nekik ez így természetes.
A plusz 1év hátrányukra semmiképp nem válik majd!Amúgy is az iskolakezdés elég nagy váltás,változás a gyerekek életében,legalább együtt élik meg!!
Na ma voltunk a pszichológusnál Evelinnel.
Ő is azt mondta, hogy a rajzaiból is egyértelműen kiderült, hogy szüksége van a testvére közelségére. Szóval még 1 évig mindkét gyerek marad az oviba. :))
Iker, nemiker, iskolaérett vagy sem, én mindenkinek javaslom, hogy járassa a gyermekét még egy évig oviba! Ajándék az az év, gyereknek szülőnek egyaránt.
Nekem mindkét gyermekem februári, és így is húztunk rá egy évet! Megérte. :)
szia nálam is ugyanez volt nekem is a lányok cynthia és vivike nálunk a vivike volt a gyengébb és én is hagytam őket még egy évet most hét évesen kezdték a sulit nem bánom így 7 éve
sen sokkal érettebbek mind 6 évesen de nem csak én gondoltam így hanem az óvónők is úgy hogy nem veszítesz semmit sőt nyersz vele nekik is jobb lesz ha együtt maradnak nálam őket nehéz külön válsztani gondolom minden ikernél így van
Sziasztok!
Elég érdekes és elgondolkodtató dolog történt/történik velünk ebben az oviból az iskolába való beíratási történetben.
Szóval márc-ban töltik az ikreim a 6-ot. (Evelin-Bence)
Az oviban elvégezték az iskolaérettségi vizsgálatot. Na itt a bökkenő!
Evelint iskolaérettnek tartják, Bencét viszont még marasztalják az oviba. Mi is látjuk, hogy Bencus még nincs felkészülve, de szeretnénk hogy Evelin is maradjon még az oviba. Korainak tartom a különválasztást.. nem szeretnék különbséget tenni a két gyerek közt. mi a véleményetek??
További ajánlott fórumok:
- Segíts te is a négyes ikreknek!
- Miért nem érti meg egymást a Bak és az Ikrek jegyű ember?
- Csillagjegye: IKREK !!
- Milyen egy ikrek jegyű férfi?
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- Keresek egy olyan embert aki tudna nekem segíteni iskolaérettségben.