Így született meg erre a világra Marcika (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Így született meg erre a világra Marcika
Szívből gratulálok a kisbabádhoz:-)
Gyönyörü nagy baba:-)))
Szívből gratulálok!
Egy-két momentumot eltekintve, akár én is írhattam volna ezt a történetet…11 órás vajúdás után császárral megszületetett az én pici fiacskám; 4700 gr-al és 59 cm-el ;-) …nálunk is mindenkit megleptek a méretek ... végül is én örültem, hogy császár lett és nem vártuk meg míg "elindul"...
még egyszer gratula :-)
Ugye? Örülök, hogy nem egyedül én érzékenyültem el.
Jó ilyen történeteket olvasni ebben a gonosz, rohanó, kegyetlen világban.
Nagyon szépen megírtad a szüléstörténeted, jó volt olvasni! :) Hát, mit is mondjak, szerencsés vagy, hogy végül császárra került a sor, ekkora babával! :D Nekem 4500 grammos volt a fiam születéskor, 53 centis, úgyhogy kis kerek labdára hasonlított inkább - én simán szültem, nálunk sem gondolták volna, hogy végül ekkora lesz, de annyira megviselte a szülés, hogy alig akart felsírni, ott pofozgatták rémülten először a dokik,mondták is, hogy nagyon megviselte a szülés, és nekem is lett belőle nőgyógyászati problémám (szerencsére semmiben nem zavar, de műteni kéne).
Boldog babás éveket kívánok nektek! :))
Ugrás a teljes írásra: Így született meg erre a világra Marcika
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- 2008 szeptemberében született manók...
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- A lányomnak veleszületett csipődeformitása van, erre kaphatok az államkincstártól magasabb családi pótlékot?