Igénytelenség (beszélgetés)
hát nekem is nagyon izad a lábam és szégyelem is nagyon sok mindent kiprobáltam már ecsetelés izadság gátlo puder de még mindig orvos is csk ki ír egy pudert
ja és hetente mosom a cipöm nyáron sürüben
de igy sem jo a szaglása
nem is tudom hogy ha igy csinálnám mint a kolégád milye ilat arasztana a környezetemben
Fura az egeszben, hogy masik kollega, sot egyik sem nagyon mosnak kezet hazajövetkor, hanem elsö dolguk a hütö. Ha latnatok a szobajat, tiszta csatater.
Nem is ragozom, mert ertelmetlen. Ha eljö az idö(m), költözöm.
Ha van választásod,és tudsz máshova menni,akkor költözz el.
De a legtisztább az lenne,ha elmondanád neki,hogy te hogyan látod ezt a helyzetet.
Beszéltetek már erről?
Nemetbol irok, itt nincs ekezet, nezzetek el Nekem az esetleges helyeirast.
Nemetben dolgozom mar fel eve. Ket kollegammal lakom eggyütt. Az a bajom, hogy ez egyik eszetlenül igenytelen. Repülöteren dolgozunk, ahol naponta több 100 böröndött, kontenereket, mindenfele koszos jarmüvekkel dolgozunk. Ez a kollega, jön haza kezmosas nelkül, ami nem is lenne baj. De az, hogy az elsö dolga a hütö azzal a mocskos kezzel az etelhez nyul. Majd raül a konyhaasztalra - mert szekünk meg nincs - es ott etkezik. Utana atoltozes nelkül fekszik be az agyba ruhastol Sokszor csak 2-3 naponta fürdik, es oly büdös a cipoje, hogy az erkelyes veszi le, mert kibirhatatlan szagot araszt. En leginkabb ez miatt kerülöm a tarsasagat.
Egyetlen pici kerdesem van. Te tudnal ilyen emberrel eggyütt lakni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?
- Kényes téma! Igénytelen család bemutatása
- Az igénytelenebb emberek kiegyensúlyozottabbak?
- Milyen ember az olyan, aki tiszta higiénikus, de rendezetlen? Igénytelennek számít?
- Kicsi akváriumba igénytelen halat milyet vegyek kisfiamnak ajándékba?