Igaz, hogy a Magne B6-tól hízni lehet? (beszélgetés)
etvagyat csinal,deha nem falod az edesseget akkor nem hizol.minden mast boven ehetsz!
Kételkedem én ebben, 80 szemet beszedtem, puffadt a hasam......vagy a gyomrom.
Tudtam, hogy étvágyat csinál, pont ezért vigyáztam is, mégis olyan furcsa volt a hasam. ????
Nyugi, nem a B6 a hízlaló, hanem a B12, mert az nagy étvágyat csinál és ezáltal hízlal.
jaj már ilyet.. vitaminoktól nem fogsz hízni,csak ha bezabálsz,mert éhes vagy valamelyik vitamintól.. érdekes én évek óta szedek b komplex vitamint,meg magne b6-ot is,és semmit nem híztam,mert nem zabálok be mindig mindent,amikor épp megéhezem picit.. ésszel kell ezt is szedni,és önkontroll.. ennyi
Sajnos növelheti az étvágyat, mert a B vitaminok idegnyugtató hatással vannak a szervezetre. Tehát stresszmentesek lehetünk, és hízhatunk is tőle.
Csak erre tudok gondolni......semmi más!
Szomorúan hallom...
De biztosan attól van?
Rossz hír, 10 nap majdnem 2 kiló!
Szóval én híztam!
Nekem is ez van, tegnap pont erről írtam. Ugyanennyibe kerül a magneB6 60szemese, és abból napi 6-ot kell bevenni. Pénzrablás...
Tényleg lehet kapni dm-ben, de én vettem már Intersparban is... :)
Próbáld ki a Béres Egészségtár:Magnézium B6-ot
Napi 1 x kell 1 szemet szedni belőle.(950.- 30 napos) Szerintem ez a legjobb.Én a Dm-be veszem.
Pedig az izomgörcs Bvitamin-hiánytól van... Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni valami másik B6 készítményt...
több hónapja szedem és nem hiztam tőle.
Állítólag igaz, én is úgy hallottam. De nem tapasztaltam mikor szedtem. Inkább elvette az étvágyamat. Két hét szedése után naponta talán kétszer ha tudtam enni, abba is hagytam a szedését.
Én a görcseimre vásároltam Magne B6-ot, ugyanis nagyon gyakran, főleg éjszakánként elviselhetetlenül görcsöl a vádlim, illetve a talpam. Az igaz, hogy az alatt a két hét alatt egyetlen egyszer görcsölt a lábam, de étvágyam sem volt. Azóta is görcsöl a lábam, még mindig sűrűn. Nem tudom mitől lehet, de ez már évek óta így megy.
A magnézium némi B6-tl kombinálva nagyon jó stresszre. De nagyon jó izomgörcs megelőzésére is! Akinek éjjel görcsöl néha a vádlija, annak ki kéne próbálnia. Nekem megszüntette! ;)
Nem tudom, én is a stresszre kaptam, mert már zsibbadtam meg majdnem elájultam, napi 3*2-t kell szedjek, de nem híztam!:) (mondjuk nem is nagyon eszek)
De miért a Magne B6? Sose értettem, miért azt kell szedni. Egy 60 db-os doboz pont annyiba kerül, mint a Béreséből a 30-as. Az elsőből napi 3x2 pont akkora mennyiség, mint az utóbbiból napi 1. Nna, ezt így hagyom, de most akkor elmondom magyarul is, mert én se értem teljesen, amit leírtam... Szóval: előbbi 10 napig tart ki, míg utóbbi 1 hónapig... Szerintem nem mindegy!
Szia. Csak a b vitamin a ludas, mert etvagyad lesz tole!
Figyelj ra, hogy akkor egyel ha ehes vagy, es nem lesz baj!
Én mindkét terhességem 23. hetétől szedtem napi 3×2-t mert kinyílt a méhszáj és mindössze 6kg-ot híztam.Most 18 hetes vagyok és napi 1×2 szemet szedek és még 1 és fél kg-ot híztam eddig.
Szerintem nem hízlal és ez alkati kérdés hogy ki mennyit hízik a terhessége alatt.
Ha figyeled mit eszel nem lesz plusz kilód !:-))
Nekem sem lett.
Lehet, hogy csak bebeszélem de folyamatosan édeset ennék azóta!
terhesen napi 2-3 szemet is kell szedni, de én 29 hetes terhes vagyok és 5 kilót híztam úgy h egy 1,5 kg-ós baba és egy 1 kg-os placenta van a hasamban eddig... szóval tényleg csak az hízlal, ha sokat eszel tőle..
Az a baj, hogy túl sok kaja közelébe vagyok és nem sok akarat erőm van:-(
Figyelj a táplálkozásra, meg ha teheted mozogj egy kicsit -mondjuk este egy órácska séta is megteszi- és akkor nem lesz gond. :)
állítólag igaz, de én nem híztam tőle. Sőt a Béres cseppre is azt mondják, attól sem híztam. Szerintem ez egyéntől meg életviteltől függő
én is a stresszre kaptam, de nem hiányzik egy plusz kiló sem!
A B VITAMIN ÉTVÁGYAT NÖVEL. A GYÓGYSZEREK NEM HÍZLALNAK, MAX AZ HA SOKAT ESZEL TŐLÜK, DE LEHET KONTROLLÁLNI, HA AKAROD. AMÚGY NEKEM BEVÁLT STRESSZRE :-))
étvágycsináló és azért lehet...
A doki írta fel nekem és ezt az egyik barátnőmtől hallottam! Ki, mit tud erről?
További ajánlott fórumok: