Igaz, hogy a Kiss koncerten a Europe lesz az előzenekar? (tudásbázis)
én már megtaláltam, de regizni kell, meg bonyolultnak tűnt.
Még keresek tovább, ha megtalálom, elküldöm a linket
én nem vettem meg.
De biztos felkerül a netre. előbb-utóbb :)
Nem hallottam még róla, de tök jó:)
Neked nincs meg a KISS koncert hanganyaga? Mert tudom ,hogy meg lehetett venni, de 6ezer Ft-ért...ami nekem drága...de annyira szívesen meghallgatnám.
Te állójegyet vettél? vagy ülsz?
Mi ülünk, én jobban élvezem, ha látok is és nem kell nyomorogni. nem vagyok egy tombolós ,ugrálós típus már, párom is inkább ül :)
én :)
tegnap vettem meg a jegyet!
Nem tudom most lesz juniusban,vagy előbb ilyen műsor, ahol több zenekar is szerepelni fog. pl az Ossibisa, együttes, Omega, Animels, Ilyen ismert zenekar még képviselteti magát és a belépőjegy
19.900 Ft-ba kerül. Ezt a Népstadion kertben rendezik meg. Üdv.Ágnes
A Kiss-nek nincs hivatalos előzenekara, mindig a helyi promóter dönt helyi zenekarokról előzenekarként.
A Europe ezt a bizonyos koncertet saját buliként tünteti fel, holott arról van szó, hogy a KISS koncertjére a helyi promóter, helyi zenekarként ezekszerint őket választotta ki.
Közös turnéról szó sincs és arról sem volt, hogy pestre jönnének.
Ez a félreértés ahogy már leírták egy félrefordításból fakadt.
Nem igaz és nem is volt igaz.
A Europe menedzmentje és a Kiss-é nincs túl jóban, soha nem volt róla szó, hogy együtt lépnének fel.
Ez már akkor is félreértés volt.
Vámos Zsolti honlapjáról való az alábbi április végi bejegyzés (ő a Hard gitárosa):
"Ma kezdjük meg az intenzív próbákat a HARD zenekarral. Május 28-án a KISS együttes vendégeként lépünk fel az Arénában, ami nagy megtiszteltetés és fontos előrelépés, hiszen a februárban megjelent új lemezzel egy új időszak köszöntött be az együttes pályafutásában. A lemezünk Amerikától Japánig több országban is megjelent, és ez a vendégszereplés a külföldi koncertezéshez nagy előnyt jelent, hiszen óriási hírértéke van a koncert szervezők felé. A KISS turnéjában csak nagy nevű, sztár bandák lépnek fel, például Stockholmban a EUROPE a vendég, éppen ezért szeretnénk egy valóban méltó és ütős 30-40 percet adni ezen a koncerten."
(Nem kitaláció volt a Europe előzenekarként, februárban még tényleg úgy volt, hogy Bp-en is ők lépnek fel.)
biztosan nem magyar zenekar lesz!
Ha egyáltalán lesz előzenekar, akkor azt ők hozzák magukkal.
Talán a turné más állomásait kéne megnézni, ott van-e előttük zenekar.
Igen azóta már tudom sajna. A félrefordításon nagyot nevettem, pedig nem olyan bonyolult az a mondat.
Így spóroltak nekem pár ezret, mert a kiss miatt nem megyek. A europe miatt mentem volna, de őszintén ez eleve nem volt túl logikus, csak annyira elkezdtem reménykedni, mert szerettem volna, hogy a logikát kicsit félretettem...
Hát van ez így, de fölébredtem már.
"Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" nevet viseli a turné
ebből következtetett néhány nagyokos, hogy az előzenekar a Europe lesz.
További ajánlott fórumok:
- Rosszullét koncerten, buliban, fesztiválon: biztos, hogy részeg?
- Mennyi esélyem van, hogy közel kerüljek a színpadhoz egy nagyobb, sportarénás koncerten?
- Megéri egyedül Arénás koncertre menni ?Voltatok már egyedül koncerten? Milyen volt?
- Papp László Sportarénában honnan lehet rendesen rálátni a színpadra egy koncerten?
- Nem szeretem, amikor egy koncerten a frontember látni...
- Segítsetek már légyszives, Rihanna koncertre kaptunk jegyeket, álló, mit vegyek fel? Sosem voltam még ilyen koncerten, köszönöm a válaszokat