Mennyi esélyem van, hogy közel kerüljek a színpadhoz egy nagyobb, sportarénás koncerten? (beszélgetés)
azt biztos nem ismerem, szóval tippem sincs, hogy konkrétan mire számíthatsz (már voltam én is pár koncerten)
mindenesetre jó bulizást!;))
Szóval nem Bp.-en lesz :))
Az lesz hétfőn az Arénában, itt, Pesten. Csodálkoztam volna;))
a beléptetés folyamatos. kétszer néznek meg, egyszer az épületbe belépve és egyszer mikor a küzdőtérre mész. kicsit megtapogatnak és kész. gyorsan megy, hisz rengeteg embert kell beengedniük.
szerintem reggel csak a fanatikusok mennek ki és csak a feeling kedvéért. legutóbb Bon Jovi-n voltunk Zágrábban. Későn indultunk, dugóba keveredtünk. Mégis ott voltunk (na jó nem az első sorban) szinte legelöl. Hatalmas élmény volt. :)
Szerintem ha délelőtt odamész addigra fáradt és elcsigázott leszel és nem lehet annyira élvezni a koncertet.
Én 2006-ban Robbie Williams koncerten voltam. A küzdő térre szólt a jegyem, ami annyit tesz ki, hogy ha ügyes vagy az első sorban találod magad. Én reggel 9re mentem oda, 16:00 órára volt meghirdetve a kapunyitás (csúszott kb. fél órát), aztán rohantunk ezerrel :-) Az első sorban álltam és szuper jó volt, mindent láttam és a kordon és színpad közötti részen többször elfutott Robbie. Ja és este fél tízkor lépett színpadra.... De megérte és végig csinálnám újra :-D
Minél korábban menj ki!! Jó szórakozást!
Szia, nagyon sok nagy koncerten voltam már (AC/DC, U2, Robbie Williams,Bryan Adams, INXS stb.)Tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes 4 óra fél 5 előtt odamenni. Az a lényeg, hogy ha beengednek ne tökölj, ne menj büfébe, ruhatárba stb, hanem fuss a küzdőtérre. Azért elég sok hely van elől, simán odaférsz. Öltözz rétegesen, hogy kint ne fázz, de bent le tud venni és a derekad köré tekerni. Ne igyál, hogy ne kelljen pisilni menni, mert ha egyszer kimész soha nem jutsz vissza.
Érezd nagyon jól magad! Az élő koncertnél nincs jobb dolog a világon!!! :)
bármikor odamehetsz, nem feltétlenül azok kerülnek az első sorba, akik a sor elején állnak, hanem akik odaküzdik magukat.
ha sokan lesznek, akkor kapunyitáskor már elég nagy a sor, de olyan másfél-két óra szerintem bőségesen elég kell, hogy legyen.
Akkor még nem vagy elkésve..
hát, ha nagyon naaaaaaaaaaagy koncert, akkor gondolom reggel.. Ha nem, akkor dél?
További ajánlott fórumok:
- Rosszullét koncerten, buliban, fesztiválon: biztos, hogy részeg?
- Igaz, hogy a Kiss koncerten a Europe lesz az előzenekar?
- A Sportarénában Pesten miért ilyen szigorúak a bizonsági ellenőrzések?
- Összecsap Dávid és Góliát, a Papp László Sportarénában
- Papp László Sportarénában honnan lehet rendesen rálátni a színpadra egy koncerten?
- Papp László Sportarénában hova érdemes ülni egy koncerten: erkély vagy földszint?