Igaz, hogy a deformált köröm levétele után, ugyanúgy deformáltan nő vissza? Mit tegyek ellene? (tudásbázis)
Himalája sót árulni?
Kicsit visszamaradt lehetsz ha ilyeneket kérdezel.Általában drogériákban is lehet venni és bio vagy gyógynövény boltokban.
Ez nem egy olyan dolog amit annyira árulni kellene,olyan általános mint a görög tengeri só is vagy a fürdősó.
A görög tengeri só is ugyan olyan jó erre.
Ha már megsérült a köröm-mátrix, akkor nincs mit tenni.
Ha még nem, akkor van esély arra, hogy idővel normalizálódik a forma, de NaCl, azaz konyhasó felhasználása nélkül is, mindegy, az honnan származik ill. egyéb kencék nélkül is.
"Van egy dédanyáink gyógyszertára könyvem, nagyon régi, sárgák a lapjai - Himalája só"
Khm...Nekem is voltak felmenőim...Igazán házi-házi-minden házi,meg népi-népi-minden népi,de...Khm!Hogy is mondjam...Mióta árulsz himalája sót?:)
Idő kell míg az ember meg tudja figyelni,ha valóban megszűnik a betegség ,hogy fog változni a deformáció megszűnése.nem egyik pillanatról a másikra lesz.
Ilyen esetben szerintem érdemes a kúrát 2 hónapig is kibírni,ha az ember valóban szeretne tökéletes eredményt.
Inkább mint a műtét,nem egy leányálom a körömágyba szúrt tű,na azt soha többé!Inkább megyek egy héten 2x is vért adni!
Esztétikailag egy pedikűrös sem csinál mást csak lereszelgeti.
Ezek a reszelők olcsók és jobbak mint a fémek.Az eladó készségesen segít is ha elmondod neki milyet is szeretnél.
Sajnos ez igaz és semmit nem lehet tenni ellene,hogy ne deformáltan nőjön.
A deformációt okozhatja körömgomba is mivel az soha nem múlik el ha nem kezelik ki rendesen,mégha nem is viszket és nincsenek jelei akkor is.Attól fog vastagodni és deformálódni a köröm.Sajnos ez azért van mert az agyonreklámozott kezelő termékek nem érik el a kívánt hatást,drágák és a kúrát nem is tudjuk betartani addig ameddig kellene.Elvileg ez 3 hét volna, de a körmön mindik kellene legyen termék.
Nekem a kis lábujjamon volt ilyen a körmöm.
Vettem körömreszelőt és a 4 fészes körömpolírozót.Az amelyik olyan mint egy kis téglalap alakú szivacs megszámozva miként kell sorrendben használni.A körömreszelőből is olyat ami olyan mint egy kis smirgli lap.DM,Rossmann lehet kapni.Szépen növesztgettem a körmömön, kör alakúra reszeltem és a tetejét is simára reszeltem,lepolíroztam.Szép egyenletes fényes lett.Lecsiszoltam a hullámos részt simára.
Van egy dédanyáink gyógyszertára könyvem, nagyon régi,sárgák a lapjai.Körömgombára találtam benne egy gyógymódot.
70%os alkoholt kell önteni szárított körömvirágra úgy, hogy éppen ellepje, ez 2 hétig érlelni, leszűrni. Ez az ecsetelő a legjobb körömgombára és a bőrre is.
Bő szappanos vízzel meg kell mosni a kezelendő területet, majd vizes Himalája sóval átdörzsölni amit fent hagyunk megszáradni. Mikor megszáradt száraz törölközővel áttöröljük és az ecsetelővel kezeljük a beteg részt. Legalább 3 hétig minden este és reggel.
Egy oldalon olvastam,hogy a köröm deformációját a körömágyban megbúvó gombás fertőzés okozza amitől nagyon nehéz megszabadulni.
Már anyukáméknak is csináltam ilyen ecsetelőt, nekünk tényleg bevált.
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Ha valaki egyáltalán, soha nem akarja beoltatni magát, mikor jöhet el az az idő, hogy ugyanúgy éljen, mint vírus előtt?
- Szerintetek a kitépett haj ugyanúgy vissza nő?
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Ferde, deformált körmöt hogyan lehet rendbehozni?
- Tudjátok melyik kór jellemzői a következők: kórosan sovány, öregnek néz ki, kancsal, deformált fej?