Igaz az, hogy 7 évente újabb periódus kezdődik minden ember életében? Mi várható egy ilyen ciklustól? (tudásbázis)
Ezt az ötletet a Biblia vezette be. Aki hisz benne, annak nyilván beigazolódik. Én személy szerint nem hiszem, hogy igaz lenne.
ne higgyel el mindent amit masoktol hallassz!nalam 7 ev eltelte utan semi valtozas nem volt az eletemben.
Én erről annyit tudok, hogy 7 évente az ember szervezetének az összes sejtje megújul, kicserélődik, de ettől ne várj semmi különlegeset vagy változást, élj úgy továbbra is, mint eddig!
Ahogy a kérdésen elgondolkodom, tényleg lehet, hogy van benne valami, nálam hét évig nem volt valami jó a magánéletem, aztán hét évig jó periódusban voltam, most megint történt velem egy nagyon rossz dolog, nem tudom ez most megint nem e annak az előszele, hogy ismét egy rossz periódus következik az eljövendő hét évben. Nagyon kíváncsi leszek rá!!!!!
elmondtam neki, hogy ua. mint az anyja
köszönöm neked. ma reggel is jól összevesztem a h.lye férjemmel
Sajnálom,hogy ilyen a helyzeted és tiszta szivből kivánom,hogy jóra forduljon minden.
ezt ki találta ki? sosem hallottam!
Hú,az baj mikor már az ember reménykedni sem tud. Olyan nagy a baj?
igen,én is így voltam ezzel IDÁIG......de mér nem is reménykedek.
Ha valami elromlik biztos nem egyik napról a másikra történik.Csak az ember reménykedik.
Azt gondolom ha valami rossz a hetedik évben, az rossz lehetett azelőtt is vagy éppen azután is rossz lesz. Szerintem az év nem meghatározó.
szerintem van benne valami. amikor 7 éves házasok voltunk, akkor is voltak problémáink, most töltöttük be a 14-et, ez a legrosszabb évünk:((érdekes
Én nem hiszek ilyen dolgokban.Valaki unatkozott egy esős napon és kitalálta.
Hogy lehet 5,5 éve ebből a periódusból hátra, ha ma van a szülinapja, s kezdődik az újabb 7-es időszak? Most akkor hogy is számolunk?
Ha 3 évből 1,5 év pokol volt, az bizony rossz arány.
De fel a fejjel, mert ebből a "periódusból" már csak 5,5 éved van hátra,és máris itt a 7 bő esztendő, mikor minden szép és jó lesz.
Szóval, csak kitartás!!!:P
Mi 3 éve vagyunk együtt a párommal, ebből az első 1,5 év szuper volt - mint egy tündérmese - majd a második 1,5 év szinte maga a pokol! A holnapi 35. szülinapomtól akkor most jó vagy rossza periódust várhatok szerinted?
a hét bő esztendő s a hét szűk egymás után következik, de hogy mikortól számít, nem tudni. :)
annyit tudok én is, hogy születésünktől kezdik számítani, mint a házasságnál, ha visszagondoltok, már aki kapcsolatban él, az első hét aránylag vagy nagyon jó, vagy elég húzós, és ha mennek akkor az első 7 után több a válás.
a születés után jön a 7 év, hiszen a változás az szintén a második 7 után következik be, nem véletlenül megy az iskolába 7 évesen a gyerek, 14 évesen gimibe és így tovább :DDD
Pontban a születésnaphoz kötődik a változás, vagy heteket, hónapokat is csúszhat? Látványos minden esetben? Mit tudsz erről még mondani?
Én úgy tudom,hogy 7 bő esztendő és 7 szűk esztendő váltja egymást.Lehet,hogy Katinkaboszi magyarázata kedvezöbb.
Most már lettél olyan "öreg" hogy magad ítéld meg,tényleg változtál-e,bár az első 3x7 év még a gyerekkor nagyrészben,így még csak innentől figyelheted meg a dolgot.Én asszem olyan 24-25 körül éreztem először felnőttnek magam kicsit.és még most sem igazán:)
Szerintem én rotálódtam az évekkel,hogy 7 volt e a varázsszám azt nem néztem,de valóban rengeteget változtam az évek alatt...Izlésileg,emberileg ,véleményileg...
Valami ilyesmi. En meg csak a 3. hetesen vagyok tul, de minden ilyen hetesnel - Anyu elmondasa alapjan - igen sokat valtoztam, es tobbnyire nem elonyomre... :) De ezt o is a viselkedesre,a szokasok megvaltozasara ertette.
akkor lehet, hogy meg kell becsülni ezt a 4 évet, mert lehet , hogy átlépek a banya korszakba?
gratulálok,
mit lehet tudni, bár természetre mondják
További ajánlott fórumok: