Időt kért, segíteni fog rajtunk? (beszélgetés)
Tessék erősnek lenni!
Légy Királynő! És egy Királynál alább ne add!!! ;)
Van.
Szükséged van olyan hímneműre, akinek csak akkor kellesz, ha más nincs?
Sziasztok!
Frissítem
Szakított velem..
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és a segítséget
Ez a kérdés megválaszolatlan marad.
Lehet most gondolkodik rajta, mit is válaszoljon rá, ha már annyian feltették neki.
Tudom, most nem segít, de ilyeneken át kell esni, és pont jó a korotok is hozzá.
Mennyit sírtam, és mondtam; én soha-soha nem fogok mást szeretni....ez volt vagy 5x, te most vagy az elsősél.
Tudod, hogy van: "a kis tüzeket kioltja, ..." :)
Én azt gondolom, néha kell egy kis elvonulás, kicsit távolabbról nézni a történteket - bár kétségtelen, hogy ilyen idősen nem ezt éreztem.
Lehet, hogy tévedek, de azt hiszem, ez egy bújtatott szakítás. Viszont ha nem elég tökös ezt a szemedbe mondani, akkor jobb is Neked nélküle!
Mit mondtál?
Tudod van az a sérelem amit nem lehet és nem is kell elfelejteni.
Szia!
Őszinte leszek, és brutális. Kívülről általában ezt könnyebb megtenni, de ez érted tőrténik. Nagyon jó eséllyel ez a hajó elúszott. Az, hogy azt mondta szeret, azt csak azért tette, mert még nem kész kimondani a szakítást. Nem hiszem, hogy rendbe fog tenni ilyet az idő. Ha valóban jelentéktelen dolgok voltak, akkor valami más miatt kérte, ami talán még rosszabb rád nézve. Tudom, hogy baromi nehéz nem rá gondolni folyton, de az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy lefoglalod magad. Bármivel, de ne legyen időd gondolkozni. Az idejét is megkapja, te sem bolondulsz meg. Hagyd őt, majd keresni fog. Ha nem, az is egy jel.
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 3.-os feladat kifogott rajtunk. Megoldásban tudna valaki segíteni?
- Tud valaki abban segíteni, hogy mennyi minimális időt kell dolgozni egy friss munkahelyen, hogy az ember jogosult legyen a TGYÁS-ra?
- LG LM-M140 mini hifi kijelzőjén szeretném beállítani az időt, de nem tudom. Tudtok segíteni?