Idén miben lesz más a karácsony? (beszélgetés)
Az a terv, hogy idén csak dekoráció lesz, karácsonyfa, 25-én elutazunk, és csak 1-én jövünk haza. Feltéve, ha lesz hová, mert szállást nem sikerült foglalnom - igaz, csak két napja találtuk ezt ki. Igen, akkora a munkanélküliség, hogy a jelek szerint teli lesznek a szállodák.
De még bármi lehet, kedvenc kollégám szerint mostanság ember tervez, Isten fékez 😝
Ha más is lesz az idei karácsony az nem a vírus miatt lesz.
Meglátjuk mikor itt lesz az ünnep.
Mivel munkanélküliség van, örülök ha kaja lesz.
:(
Addig még bármi történhet, ha kijárási tilalom lesz, amin nem lepődnék meg, hogy ne menjen mindenki mindenkihez, mert az ajánlás ehhez kevés.
Ha nincs tilalom, akkor olyan lesz, mint máskor, ha lesz, akkor érdeklődés hiányában elmarad.
Mondjuk engem hidegen hagy, utálom az ilyen 1 napig mindenki mindenkit szeret, és meglátogatja a rokonait ezen az egy napon, mintha máskor nem lehetne.
Mi nem erre a napra élezzük a szeretetet és a találkzást, szóval engem totál hidegen hagy, hogy mikor vacsora van áll-e itt fa, vagy csak úgy összegyűlünk, ahogy máskor is...
Sajnálom. :(
Félek, hogy ez az idei Skype karácsony lesz. 😓
Nálunk sem lesz máshogy semmi.
Jönnek hozzánk és megyünk mi a családhoz, barátokhoz.
Idén mindenki maszkot és kovidtesztet kap karácsonyra;)
Apukám szerette az ünnepet. Amikor már nem tudott felkelni, külön fa lett díszítve neki a szobában. Én is szeretni fogom az ünnepet, mindig. Miatta! :)
Ez lesz az első, nélküle.
A vírus miatt semmi nem fog változni.
Nagy változás most másban lesz nálunk.
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Idén karácsonykor lesz Reszkessetek, betörők?
- Milyen lesz idén a karácsonyfátok?
- Milyen is lesz az idén a mi fánk karácsonykor?
- Pont ma járt le a DM-ben akció a fényképes naptárakra, CEWE fotókönyvekre. Karácsonyig lesz még ilyen akció vagy idén ennyi volt (dec.1-ig)?
- Mondjatok mesekönyvet, amiben nagy betűk vannak, a lányom most tanul olvasni, karácsonyra szeretnék venni, de nincs ötletem. köszi