Idegesítő emberek (beszélgetés)
Engem 5 percnél tovább senki nem idegesít.
A másik félnek csak arra kell figyelni, hogy ebben az időintervallumban a lehető legtávolabb legyen tőlem.:D
Az múltidőben értendő,már nem kell hozzá sem idő,sem gyakorlat,mivel 42 vagyok,ez a fiatalabb éveimre értendő,míg idáig eljutottam.
Az nagyon helyes ha kerülöd,vagy csak "direkt" nem veszed észre...
Hát nem is tudom. Én, ha valamihez nem értek, befogom a számat, nem okoskodok róla, és hintem a téves igét.
A rosszindulat előfordul, de mindig van előzménye, általában ha olyan az adjonisten, akkor szoktam genya lenni.
Én pl nem szeretem a részegeket... de én még sose voltam részeg.... Nos?
Amit mondasz a más szemében a szálkát is, az a projekció, amikor valaki a saját negatív tulajdonságait kivetíti másra, és ráhúzza valami apró dologra.
Nem kell azért állandóan önmarcangolni, hogy mi magunk is úgyis rosszak vagyunk... ez így szerintem túlzás
??? dehogynem. Bár egszoktam, hogy a női fórumokon egyszerűen annyi mindent mögé látnak két három mondatnak is, hogy egyből bonyolultnak látják a dolgokat :D
Arról meg én nem tehetek, hogy nem értik műveletlen, vagy nulla logikai késséggel bíró emberek amit mondok. ha azt mondom, hogy például, ott nálam tényleg példa jön, és nem az én kínom ;) persze ez sokaknak bonyolult példa egyből :D 3:)
Én csak annyit mondok, hogy az emberek egy szép kis tükröt tartanak elénk.
Szóval, ha bárkiben valami idegesítőt vélek felfedezni, én végiggondolom, hogy vajon bennem megvan-e az az idegesítő tulajdonság. Mert nagyon sokszor igen...csak hát más szemében a szálkát...a sajátunkban meg a gerendát sem..
Persze ez nem minden rossz, vagy számunkra idegesítő dologra igaz.
További ajánlott fórumok:
- Helytelen, idegesítő szavak
- Elmúlhat a szerelem attól, hogy az egyik néha olyat tesz, ami a másiknak nem szimpatikus vagy idegesitő?
- Mit teszel az idegesítő sógornőkkel szemben?
- Ma olvastam egy idegesítő szót: bébibogyó. Mégis mennyire...
- Folyton pakolni kell a férjem után. Rém idegesítő.
- Az emberek nagyrésze utcán/buszon miért bámulnak ennyire feltűnően, idegesítően rám?