Ide adhatja nekem a gyerekét az ismerősöm? (tudásbázis kérdés)
Ez sem igaz igy.
A kórházból való hazatérés napján, de legkésőbb másnap jőn a védőnő.
semmikor, sehová.
csecsemő korban, max 1 évig, azon túl nem.
Ne fárasszátok magatokat, irish már nincs itt, törlését kérte!
Egyébként teljességgel kizártnak tartom, hogy hivatalosan megoldható lenne az elképzelése.
Hát nem tudom. Az én gyerekem már régen volt kicsi, de összesen 1x volt kint a védőnő.
Szerintem manapság sem többet, hacsak nem igényli a család.
Mindenképpen beszélnék a gyámhatósággal és egy ügyvéddel is ez ügyben. Végül is ti nevelő szülő félék lennétek, csak ezért nem kapnátok fizetést.
Biztosan megvan ennek a legális módja, főleg, hogyha a vér szerinti szülő kifejezetten titeket jelölne meg nevelőszülőként.
Valahogy ismerős a téma. Hasonló a szituáció. Kérlek olvasd el a : Melyiket a kilenc közül? c. novellát.
Tanulságos.
Igen, kimegy, és jól becsukja a szemét!
Tudok olyan települést, ahonnan ezzel a címszóval 50-60 gyereket lehetne kiemelni a családokból.
Tud róla mindenki! Fluvezetés, védőnő, gyámügy, mégse tesz senki semmit...
Kimaradtunk valamiből? Miből gondolod ezt?
Valahol leírta a fórumindító, hogy hány évesek a kissebb gyerekek? Én nem láttam.
Olvass már vissza! Ne ilyen keményen vagdalkozz..
Bizony sajna a közvetlen ismeretségi körömben is van ilyen. Igaz ott csak 2 gyerek van,de nem tudják fizetni a megemelkedett hitelt, megbukott a kényszerű vállalkozás, munkalehetőség csak egyikőjüknek..az is a híres közmunka.
Gondolkozz már,épp örülni kellene hogy ilyen helyzetben is vállalná a kislányt.
Szerintem ne gondolj bele többet, mint ami van!
Hány helyen nincs villany, gáz, víz, stb.
" nincs fűtés, áram, víz. nem biztonságos a ház gyerekeknek."
Kétlem, ha ez igaz volna, akkor ne lennének a gyerekek veszélyeztetett kategóriába, főleg a mostani cirkuszok után, ami volt a médiába és ne lennének a gyámhivatal előtt. Sok a kérdőjel az írásodban. Többek között az is, hogy amelyik szülő rád/rátok bízná a gyerkét, az elfogad segítséget ebben a helyzetben. Szülőként, és fillérre a gyerekre költené. De: aki nem fogad el, az olyan megvetéssel van az adott személy iránt, olyan mély megvetéssl, hogy minden beszéde minden cselekedete árulkodik. Többek között ez is: hogy inkább éhenhal de 1 fillért nem fogad el tőled pl. ugyanakkor az ilyen ember bárhová, de az általa megvetett emberhez sosem engedné a gyermekét. A megvetésre bizony kőkeményen rá is kell ám szolgálni egy felnőtt embernek.
Védőnő nem tud róla?
De elhiszem, hogy jobb helye lenne nálatok. Bárcsak megoldódna.
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Le tudnátok nekem írni, miért szerettetek volna gyereket, vagy miért szeretnétek ?
- Van egy ismerősöm, aki nem tudja felnevelni a gyerekét és szeretné örökbe adni
- Csinálj nekem gyereket!