IC vonatnál mennyire veszik komolyan, hogy ott üljek, ahova a jegyem szól? (beszélgetés)
Szia!
Köszi szépen! :) Kicsit túlaggódtam... :D
Szia!
Én elég sokat utazok IC-n (Szegedre járok egyetemre).
Alapvetően nyilván mindenkinek a saját helyére kell ülnie.De ha átülsz máshova,nem szokott balhé lenni.
Nekem sokszor van,hogy asztalhoz kérem a jegyemet(hogy tudja tanulni amíg leérek)aztán elnéz valamit a jegypénztáros és nem oda kapok.Olyankor ha van szabadon asztalos hely,át ülök.
Kalauz sosem szól!
Többnyire az utasok is jó fejek,nem szólnak,vagy ha mégis akkor udvariasan.Tehát ezen ne aggódj! :))
Attól függ, mennyi utas van a vonaton.
Annyira nem szigorú a jegykezelő.
Ez inkább a többi utas hozzáállásától függ.
ha az ismerősök mellett lesz szabad hely, akkor nyugodtan átülhetsz hozzájuk.
vagy ők ülhetnek melléd, ha melletted lesz több szabad hely.
ennyire számíthatsz
Nem is szándékoztam akarattal senki helyét elfoglalni, csak az a helyzet, hogy pár ismerőssel megyek, de Ők egy másik városban szállnak fel, Én pedig itt veszek jegyet... Na most így attól tartok, nagy a valószínűsége, hogy távol kerülök Tőlük, pedig ezt nem szeretném... :)
Vonatozni nem szoktam, ezért nem nagyon vagyok képben.
Evidens: oda ülsz, ahová kaptad a helyet.
Másikat csak akkor foglalhatsz el, ha az szabad.
bárhová leülhetsz de ezzel elinditod a lavinát és aki nem tud leülni miattad az más helyére ül aki szintén nem tud leülni, és igy tovább, és mindenki kva szarul és hülyén érzi majd magát
ugyhogy ha van gerinced oda ülsz ahová szól a jegyed, ha nincs akkor meg röhögsz rajtuk, te döntöd el:D
További ajánlott fórumok:
- Szex-én tényleg komolyan gondolom!
- Bűnbeesės: Nős férfi gondolhatja komolyan?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Minek nektek férj, de most komolyan?
- Óvoda választásakor mennyire veszik komolyan a lakcímet? Ellenőrizhetik-e, hogy életvitelszerűen ott lakunk-e?
- Van köztetek Apeh-os? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire veszik komolyan az EHO befizetéseket.