Van köztetek Apeh-os? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire veszik komolyan az EHO befizetéseket. (tudásbázis kérdés)
6. princes47
2009. máj. 5. 21:34
Szerintem az egy pótlapon kellene, vagy pedig kellene bevallani, mivel a fő lapokon csak az adóval kapcsolatos adatok szerepelnek. De meg fogom én is érdeklődni.
5. nyta
2009. máj. 5. 20:27
tudom hogy tudják az apehnál,mert az adót az összeg után a nyugdijpénztár levonta.
csak azt nem értem,hogy én apeh általi adóbevallást választottam,amin az adó része rajta van,de az eho-nak se hire se hamva...
4. princes47
2009. máj. 5. 20:13
Nyugdíjpénztári kifizetésekről adatközlési kötelezettség terheli a kifizetőt. Így azonnal adathoz jut az APEH. Felesleges nem bevallani, mivel egyből kiszűrődik a téves adatszolgáltatás.
Én nem vagyok APEH-os.
3. nyta
2009. máj. 5. 19:58
vagyis inkább az EHO-bevallást nyugdíjpénztári kifizetések után.
2. nyta
2009. máj. 5. 19:57
csak arra lennék kíváncsi,hogy mennyire veszik komolyan az EHO befizetéseket....
1. nyta
2009. máj. 5. 19:56
Van köztetek Apeh-os?
További ajánlott fórumok:
- Mivel munkanélküli vagyok, 2012-ben nem fizettem be az egészségügyi adót. Ilyen esetben, visszamenőleg is kötelezhetnek a befizetésre?
- Az OTP 1000 forintot von le a nem saját számlára történő pénztári befizetéseknél
- Adóhátralék befizetés mikor esedékes?
- Bank - pénztári befizetés
- Van olyan bank az OTP kívül, amiben van készpénzes befizetés bármilyen feltétel (számla, év, kor) nélkül?
- Ha van köztetek sminktetováló, kíváncsi lennék hogy melyik a jobb a satír vagy a száltechnika?