Minek nektek férj, de most komolyan? (beszélgetős fórum)
:-DD Ha már az anyja le mondott róla, akkor a nők megsajnálják és hozzá mennek..ők meg nem mindig értékelik a szerencséjüket..mert kb legtöbbje lúzer :-))) mi nők meg balekok, hogy egy virsliért mi mindent megteszünk..mondjuk én most nem ! :-)
Viszont házasság párti vagyok én is. Ez van!
Csak magadért?:(
Nekem azért, hogy én szeressem Őt...én tegyek meg mindent, hogy boldog legyen:)
Akivel kibabrált az élet az vélekedik így!Nyomorúságos élet után lehet hogy én is így vélekednék?
De biztos nem egyedül élném le az életem!Nekem a feleségem jelenti az életet,és ez így van jól!:))
Hogy kényeztessen,szeressen,babusgasson,mindent megtegyen amit elvárhatok.
De ehhez nem kell férj,elég ha a Párom,Társam,Barátom,Szeretőm.
Még hogy férj,de komoly pasi?
Kész agyrém!
mosogatni, porszívózni, vasalni, varrni, javítani
(és ez komoly) csakis ezért semmi másért
Sajnos nagyon egyett tudok érteni veled:(
Nekem is lényegében kifelé áll a szekerem rúdja:(
Nem volt szántszándékom a férjhezmenetel,de olyan jóra sikeredett a kapcsolatunk,hogy 2 éve össze is házasodtunk.
Gondolhatod,hogy milyen tökéletes pasival áldott meg a sors,ha megrögzött házasságellenes létemre mégis beadtam a derekam..:)
Komolyra fordítva a szót.Nem számítottam soha ekkora boldogságra és ő sem,így nem féltünk hivatalosítnai a kapcsolatunkat.
Nem kell,nagyon jól megvagyok nélküle.
Volt 26 évig és elég volt belőle!
Mégis van ilyen:)
Természetesen ha úgy alakúlna (27 év után), Én sem mennék mégegyszer férjhez.
Hogy ne nekem kelljen a kocsit a szervizbe vinni :DDD
Hogy ezért mit fogok kapni???!!! :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Szex-én tényleg komolyan gondolom!
- Bűnbeesės: Nős férfi gondolhatja komolyan?
- Pasik, van olyan sms, aminek örülnétek ha a barátnőtök írna nektek?
- Mit mondanátok, ha egy férfi ismerősötök szerelmet vallana nektek, holott férjnél vagytok?
- Nektek van igazi azaz legjobb barátotok/barátnőtök a pasitokon, férjeteken kívül?
- Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a lány, aki tetszik nektek, férjhez megy / ment?